HALLOWEEN!

HEJÄÄÄ!

Nu sitter jag med Geten på mitt golv, hon smeker mig på benet och ler.
Nu ska vi åka på halloween ferre på kåtenegård. Ni hör ju bara på namnet hur najs det kommer vara ;)
Mohahaha , nu ska jag smälla te henna så hon fattar att jag inte vill ha smuts på benet...
THITHI shooohooo, nu ska vi till FLO.
Vi ses imorn WIGGAH.

PAAAARTY, PAAARTY!


KÖSS! PEACE AND WAR!


Fredagsmys!

God kväll Äle!

Jag må va den trötteste av dem äleste!
Partyt igår började hos GETEN med god mat och grym musik. Vi taggade sönder för en superkväll på Lippan. Fick ett litet samtal om att det redan klockan 9 var galet lång kö.. Men som sagt, vi behövde ju inte stå i den 20 meter långa kön när vi kom fram vid 11. Balla som vi är så står vi ju med på listan och det var bara att glida in! Väl inne på Lipz var det sjukt mycket folk, hela trollhättan var nog ute AZZ. Man hittade ingen där inne utan man var med allt och alla och jag var ganska dragen.. Sen fick jag nog lite nog.. så jag gick hem ganska fort och somnade som en stock. Sov hela natten och vaknade vid 12 död som en fisk. Sen var det bara att duscha, ta på sig och springa till bussen..

Har jobbat idag mellan 15 & 20. Jobbade med Emmisen idag med! WIIE. Dagen har varit riktigt seg, har inte hänt någonting idag =S Det roligaste är väl att jag fick igen lite skulder så att jag kan köpa lite kläder ;)
Nu sitter jag i soffan och kollar på Idol med Pappsen. Bara vi hemma hela helgen :) MYS

Förlåt att jag har blivit så tråkig.. Men just nu är allt grått i livet ..

Nu ska jag chilla vidare med Tv:n och Pappa.

HADEGÖTT PEACE!

UPPPDATE!

HEJ!

Ohj ohj ohj, har vart för upptagan i Göteborg asså.. Inte hunnit träffa datorn någonting! =O Men nu är jag back in town ;)
Lite nytt från Göteborg då.. Jag och Gobri var ju på Hardrock cafe i tisdags och det va skit kul! Haha, inte överdrivet mycket folk.. Men vi gjorde ju hela stället. Nyktra och glada dansade vi runt till vi var genom våta =D Och det sjukaste på hela kvällen var 2 brudar som var där.. dom dansade på strippstången tillsammans och sen från ingenstans stod dom och strulada =S  UUH! Sen blev dom utslängda.. Och då försökte en utav leopardbrudarna stöta på vakten för att få stanna.!?!?!  Haha heeejdå med dom. Folk är fan normala har jag hört. MOHAHA. Videobloggar kommer snart från denna kväll ;)  VÄÄNTA inte för lite.

Onsdagen: Vaknade som ett yrt troll med skafftet i dörrn. Träffade Sarvenaz aKa "Sarveschlanan" ock käkade Pizza. Kollade på gammla rapp videor vi hade spelat in när vi var små och kända runt om i världen.. GRYMT kul!
När Sarveschlanan drog kom Gobri, vi glasade upp två glas vin och taggade ny utgång. Lisa och Agnes dök också upp och sen bar det av in mot Avenyn. Kvällen blev inte så lyckad som den hade kunnat bli.. Men det va kul att träffa homiesen och sitta och tjöta lite. GÖTEBORG I MIN MAGE!

Torsdag: Det är ju idag! HAHA Kom nyss hem till Trollhättan och till min dator ^^ Ska börja packa lite för ikväll. Då bär det av mot GETEN som har för ferre. Sen ska jag klä ut mig sjukt ballt ikväll! Halloween PARTY på Lipz manneT. TAGGATAGGATAGGATAGGA! Men innan jagkan tagga för mycket ska jag snart iväg till jobbet.. Fast det går nog att tagga där med för jag ska ju faktiskt jobba med EMMA idag! =)
Sen har jag en grym farmor och en grym farfar som kommer och hämtar mig och kör mig till Landet där Geten bor =) Så det är väl så kvällen ser ut =)  SJUUKT KUL!

Vi hörs nog inte senare idag.. Jag har ju fullt upp hela tiden nu jue .. Men jag lovar att et kommer mycket kul i helgen!

Så, hej hoj bong, oohj en skokartong!

PUSS PUSS


Dagens Schnygging!

Julia Jireland!



Gobri, nyss tagen!
Hon är för snygg för mig ^^

Snart utgång!

WUUUHUUU!!

Gobri dök nyss upp hos morsan! Nu sitter vi och taggar med ett glas vin och musik! Julia sitter och sminkar sig framför min snygga spegel, spegeln är faktiskt snyggare än Gobri.. Men men ,  hon blir nog snyggare med lite smink i fejjan ;)
Haha , Agnes "Loppan" dök inte upp... Den jääääveln. Men ska nog träffa henne en snabbis imorn!

Jag och Gobri har bestämt vad vi ska göra ikväll, och det blir PARTY på Hard Rock Cafe! WUUHUU!
Hörde att det skulle va skjukt snygga folk ute ivkäll ( vi ) så det låter som att kvällen slutar NAJS manneT!

Nu ska jag TAGGA vidare med Gobri! Hoppas alla är as avundsjuka, speciellt alla i Trollhättan som inte kan göra någonting ikväll! MOHAHAHAHA!

Ha en underbar kväll så hörs vi imorn.  Puss & Kram, va inet så LAM!
// ANNIE



GÖTEBORG!

Heeeeeeejä!

Har vart lille dålig på att skriva idag.. Kan ju bero på att jag och mitt alarm på mobilen inte är BÄSTA vänner direkt! ÅÅÅÅH blir galen på den Azz! Försov mig imorse igen! Skulle ta tåget till Göteborg klockan 11. Vaknade klockan 10 och då hade jag inte ens packat JUE! WAAH. Fick ringa My från Sverige och säga att jag skulle försöka hinna. Och vet ni vad??  JAG HANN! DHURUTHUTUTU! Hann tillochmed cykla in till stan, köpa fritidskort och frukost på EspressoHouse! YES! På tågstationen mötte jag My och min hemliga kompis som också skulle ner till GBG. Tåget vart fullt men vi kom på den smarta idén att sitta i första klass. Eller idé och idé.. Vi är första klass ;)
Dagen spenderades på stan. Gjorde slut på alla mina cash. FYY FÄÄN! Men att köpa saker man vill ha kan ju vara det bästa som finns. Man blir fan lycklig kan jag lova =) Fick tag i snygga clips till håret också, så nu blir det svartfärg på och clips in. Så kommer mitt hår vare det fineste av dem äleste! MOHAHA

Nu är jag hemkommen till min Mor i Majorna. Känns som att jag är hemma här. SÄÄH, det är jag ju! =D
Ska snart börja make-a inför kvällen som blir Party med Julia "Gobri" Jireland & Agnes "Loppan" Christensen! Ska bli förbannat kul att träffa dom haggorna! Känns som att sist jag såg dom låg dom i vaggorna.. SÄÄÄH

Nu ska jag springa iväg och krama Mamma, sen ska jag sätta igång och supa helt själv i mitt rum, återkommer om en liten stund ;)

Sup sup och svälj, eller dö? VÄLJ!? HÖHÖ

HEEJRÅÅ!


Dagens Schnygging!

My Från Sverige!



Du må va den snyggaste,
av dom äleste, är du den snyggaste,
av dom äleste! LÖÖV

Helt lost.

Hej hej.

Ligger i min säng som vanligt med datorn framför mig. Jobbade till 8:a idag, det va sjuukt segt.. Inget folk alls nästan jue! Fan, ryck upp er och kom och fika!



Ligger och lyssnar på sjuk grym musik, det är det som håller mig vid liv för tillfället.. Är helt lost i mitt huvud asså.
Vet inte riktigt ut eller in.. Allt bara snurrar, blir helt gaalen av allt! Och det finns ingenting som jag har gjort som kan bli ogjort heller, och det är det värsta. Nu är nästa steg att försöka se förbi allt och landa.
Sånna här dagar finns när man inte riktigt orkar hålla humöret uppe... det måste man ha för att kunna må bra. Men det är bara det att det är depp att vara depp! Fy fan vad jag hatar det!  BLÄÄÄ!

Blää och fy, dö och spy..



Inget blir som tänkt

ISCHLO PISCHLO!

Dagen var planerad med god frukost, packning och överby. Hum.. Blev det nåt utav det!? NEJ!
Istället åt jag skit äcklig frukost, sket i att packa och bestämde fika med My. ÅÅH!
Och det betyder också att det inte blir Göteborg idag!  Buuhää. Men jag lovar att jag åker tidigt imorn manneT

Nu ska jag ta mitt ass in mot staden... Det roligaste man kan göra här är att fika... SORLIGT!

Men men, sha shu svej, jag återkommer senare. =)

Puss på alla söta duvor runt om i norden. <3

Första dagen på lovet!

God mörgon!

Vaknade för någon timme sen med en snarkande Sofia aka: "Geten" brevid mig. Fy satan.. kan man vakna till värr sällskap!? Skulle absolut inte tro det asså!
Dagen igår var mycket trevlig, jag och Geten hyrde film på Hemmakväll "Donkey Punch". Efter att vi varit hemma hos mig ett tag så dök Lina aKa: "Höögen" upp och vi va nu tre brudar i samma säng! GRR
Vi mös ihop hos tight och satte på filmen. Huum, vad handlade den om ? Joo, det va några ungdomar som var på en båt. Tjejerna blev nerdrogade och en utav dom blev Dunkey Punchad.. Slå upp ordet på google.. Allt som hade hänt var inspelat på ett band som Josh ville ha tag på. Det hela slutade med att alla dog utan en tjej och hon överlevde med bandet.. =S  Ungefär så mycket behöver man veta om filmen för att fatta att den var den bästa (sääääämsta) filmen jag någonsin sett.. Järnspikars dålig var den!
" EYY GE MIG BANDET BARA" kommer vara våran nya grej azz, eller vad säger ni Geten och Högen!? Hahaha

Nu har jag precis ducshat och ligger i sängen brevid en sovande GET.. Ska snart gå upp och äta Te och dricka smörgåsar med pålägg. Sen hoppas jag på att jag hinner åka en sväng med My från Sverige till Överby för att Shoppa ilte innan jag ska börja jobba. Ska även försöka packa ihop mina saker som jag ska ha med mig till Göteborg.
Slutar jobba vid 9 ikväll nämligen, och då hoppas jag på att hinna med ett sånt dära tåg till Göteborg för att träffa alla mina homies där några dagar! WEEEEHOOOOO!
Så nu blir det att föna håret, make up  make up, frukost och packa..  Ses sen, jag är bäst, du är päst!

Puss & Kyss, gör inga Hyss!

Dagens Schnygging!

Anton Hallenberg




Om han är skön!?
Ehm, aa kanske?
Eller?
Anton är störtskön =D

Filmkväll

WHOLLI BHOLLI!

Ligger i min säng med "Geten". Vi dregglar på varandra och suger på klubbor. GillarT ManneT!
Vi har varit och hyrt film osså, det vart riktigt spännande ^^ fick docken sitta och vänta på Geten i staden i över en timme och en kvart.. inte lika spännande... fortsättning följer -- >

Försöker fixa lite med youtube också, måste ju göra ett account så att jag kan upload-a mina wonderbaura filmklipps. Men det strular ska jag säjja terej. Men dagen kommer då allt blir bra.. hoppas iallfall ja!  SÄÄÄH

Nää, fybövelen nu får det räcka med prat jag ska faktiskt looka at film nu. Dagens rhymes and stuff kommer senare kan jag lova, det kommer likna lite av en gåva =)

GLHF , ¥

Jääävlar vettu

Tjena Tja!

Jag är förbannat smart. Ställde om mobilen inatt för att jag skulle kunna ställa larmet i tid imorse.
Gick upp lugnt och hade 2 timmar på mig innan jag skulle vara på jobbet. YEES
Men helt plötsligt när jag satt mig vid frukost bordet med fetaste frukosten så är klockan tydligen havl 10 och inte halv 9! Då har helt plötsligt min mobil ställt om sig själv så att den går 2 timmar efter... INTE KUL! Blev att springa till sminket och kläderna och hann preeecis till jobbet.
Allt gick hur bra som helst, öppningen var nära och jag var coool lugn vettö!
Drar upp gallret och helt plötsligt.. PAANG! och det är kö hela vägen ut till Max typ. Fy i satan i gatan.
Kämpa och slet som ett djur i en timme och sen började det dö ut lite. Det som räddade humöret var när det kom två norska snyggingar och sa att maten var sjukt god och att mitt glada humör gjorde det ännu bättre ;). AKKURATT! =D


Nu är jag hemma igen och ska ta igen lite plugg manneT.
Och nu blir det käk. MMM

Hörs av senare. Ha det G, HOOOJ

Lördags avslut!

Tjaa!

Nyss hemkommen från en riktigt flashig kvälL! Fan va vi har skrattat =D
Hämtade ju Alec nere i skogen, sen drog vi till strandgatan (där det va lite dött). Erika, Irina, Kristina och Dilan var där och chillade lite.. Dröjde inte så länge innan vi tog stora kliv där ifrån. Snacket om var vi skulle ta vägen gick mellan vårt och torrt.. Men det slutade med att jag och Alec tog bilen till Erika och väntade där på dom andra som skulle gå.
Väl framme i hjortmossen utanför Erika stannade vi bilen, drog upp volyymen och rockade loss som DJUR.
HAHA, det blev verkligen sjukaste videoklippen som snart kommer ut på Bio! Allt från "I fly With You" till "knocking on heavens doooor" Har aldrig varit så svettig i en bil och skrattat så mycket! =D
Dom andra dök upp tillslut efter huvudshakningar och dunk. Kvällen slutade med Chill hemma hos Alec, utan grill.
Men tack som faaan allihoppa för en underbart ROLIG kväll!

Snart ställs ju klockan om med, så får sova en timme längre imorn innan jobbet ;) YEES!

Soov gott, jäävla stolpskott!

Dagen till ära

Halloj Halloj!

Nu är det änligen lite bestämt vad jag ska göra, Jag ska fanimej ut och KÖRA! WHUUU
Ska ner och hämta Alec, ska ute och schteka brett för faen!
"Chilla chilla, jag lovar jag gör dig inte Illa, jag är ingen ful Gorilla!" My från Sverige fattar klyyshan!
Jag må va den gläädeste av dom allesta är jag den glädaste av dom älleste! =D

Dhuruththuthuu, nu blir det bilen under milen. Hör av mig igen senare manneT.

Hej Hoj digga, see you laater Wiggah!

//Wääännie

Linnea Creutz!

Linnea Creutz.

Idag har jag jobbat med Linnea bakom disken,
asså fyyy fan va hon e slissken.
Jag blir fett lack,
allvarligt.. tar du chack?
Nej asså fy fan va illa,
när man jobbar med dig står tiden stilla..
Dagen blir längre än vad den är,
faaan att du va där!
....
Nej gud va jag ljuger,
fan va du duger!
Att jobba med dig är ju grymt,
vill se dig mer än en skyymt!
Du må va den bäste av dom alle,
bonka, bonka detta in i din skalle!
Jag diggar dig till hundra,
kommer alltid dig att beundra!
Pussar och kramar till tusen,
puss puss under blusen!

Dagens Schnygging!


Karsten Torebjer



Karsten Torebjer, psychic medium. Fy fan va han är sköön, hahahahahaahaha! Du må ikke komme så Näärööö!
HÖHÖHÖHÖ

Lördag kväll igen!

Ryhms for nothing, Here I am!

Nyss hemkommen från Jobbet, nyss käkat lasse lasagne.
På jobbet idag.. Vad kan man säga? Inte mycket.. Men det bästa idag va fan den snygga jäävla bilen som stog i Oden huset! Blev lite galen när jag såg den faktiskt! Och min hemliga kompis va och hälsa på också, och han följde med mig ut och slängde soppor. Vilken trogen vän! Mohahaha

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, klockan är snart sju ju! Men något kommer väll att dyka upp hoppas jag.
Funderar på Donken med mina Homies!? Men vem vet? Inte jag?..

Nu ska jag chilla vidare, fan vad jag är en glidare!
Förresten, hade glömt att Julia och My är här, inte direkt kul.. nja, sådär..

Puss bil och båt, nu ska jag skriva en låt.

P & W

Lördag

Tjaa faan!

Nu sitter jag framför min spegel (man ser sig själv i den) och sminkar mig, jääävlar va förbannat fint det blir!
Sen ska jag göra det tråkigaste av allt, jag ska raka håret med någon konstig tång!? ..
Efter att jag är klar med allt detta morgonfix, ska jag ta mig in till stan och Jobba. Tror det blir hardwork med Malin the Chef and Linnea the Stäf. Nice nice vettu!
Slutar vid 6 idag, och då kanske jag ska träffa Fatime som är och hälsar på här. Får se hur det blir..
Annars ska jag inte göra något speciellt idag, ska nog plugga som jag gör varje lördag mellan 7-9 =)

Jag kommer lite senare att bjuda på, Dagens Snygging, ett Sköönt Citat och en liten rhymes text. Kommer bli riktigt nice! Sen ska jag försöka lägga in lite videoklipp också!

Nää, nu måste jag skynda mig så jag hinner till Jobbet.,

Ha en underbar dag!, jag lever på choklad =)

P & W                                //Annie

FÖÖÖÖRBANNAD!

Haha , jag är ju bra på att förutspå saker har jag hört..
Eddie och Niklas hamna på dom lösa stolarna..
INTE KUL, INTE KUL!
Som tur va så åkte inte Eddie ut ^^ jag är kär i han*

Kan glädja mig åt en sak idag också. IFK vann!! YEES =D

Nu ska jag ha skit tråkigt, ska verkligen ha så tråkigt att jag aldrig mer vill ha tråkigt igen för att det är så tråkigt att ha tråkigt, så varför har man tråkigt!? Det är frågan, vad är svaret? Ingen vet.. eller? Aa men om du vill så kanske vi kan, men bara om du vill, för jag kan om du vill att jag kan. :) SÄÄÄH

Imorgoen skä jeag jåbe, börjar änna vid 12 typ, ska träffa förbannat trevliga EH gäster.

JAJA, nu blir det att ha tråkigt..

°° Sov gött och dröm Sött! °°

Trislotten

Tänk om man bara kunde gå till affären, köpa en lott.
Skrapa lotten.
Tappa ögonen.
Fatta att man har vunnit gaaalet mycket cash.
Hoppa runt och dansa.
Känna känslan att, FY FAN VA JAG ÄR GLAD.

Men varför händer det aldrig!?
HEELVETTE LARS OLOF! =(

Dagens Schnygging!

FILIPPA BARK





Filippa från Centralskolan!
Fan va många dagar hon har fått mig att skratta.
Idag tillexempel, med My massa gånger tillexempel.
Med pappa tillexempel. HAHA
Hon är Lucia, hon är Lucia, Hon är Lucia!

Idol

God kvällens.

Är helt inne i Idol, och inne i glaset med cola.
Wiiheheho, kööör bara Eddie! Men har kommit på en sak, NIKLAS är ju fan också sjukt jääävla snygg AZZ.
Båda kommer gå viiadare ändå (hoppas jag fanimej)
Chipsen i skålen och dricka från bålen, skepp och hoj.. nu ska jag ha skoj!

BRB after the show, please don't snow!

KÖSS!

EDDIEDDIE

KOLLA PÅ IDOL NU OCH HEJJA PÅ EDDIE!

GO GO GO GO GO GO GO!

Vissan

Victoria "Vissan" Josefsson

Du kom helt ny till våran klass,
för första gången fick jag skaka på din tass.
En solstråle i bästa form,
du tog fan alla med storm.
Skolan är det bästa i ditt liv,
skoooja, ge mig en kniv.
Mohohohaha, fy fan vad jag är gla.
Vi satt på bussen och prata om ett berg,
som vi ska besöka efter denna helg.
Ett berg fullt med älgar,
har köpt nya fälgar.
Fy fan va du är bra,
.... HAHAHA
Hoppas du får en trevlig helg,
Sup, sup, sup och svälj!
Vi borde ta och fira-re,
hört att din farfar är en lirare.
Vissan du är grym,
men fan börja träna på gym!

Tack för mej, jag är en trevlig tjej!


LOoooOV

Nemen Tjeeenare!

Nyss hemkommen från skolan, nyss hemkommen till vetskapen om att det är LOV nästa vecka! =D  DHURUTHTHUTHU!!!
I'm so happy i'm so glad that I got LOV. MERCI WIGGAH
Bussresan hem från skolan idag delades med Victoria "Vissan" Josefsson. Vi kom fram till att hennes farfar är en lirare, likaså hennes mormor. Men sen kom vi också fram till att det blir ÄLG safari nästa vecka på Hunneberg. Förbannat kul!
Nu sitter jag med benen i kors i soffan och känner att kvällen kommer bli såftish. Det blir Idol, det blir Pizza och det blir att umgås med Jullan Bullan ;) *I like., thihihitihi^^  SÄH

Saken är ju den att jag ska skriva om Vissan idag. Det blir nog en sådan däringa klassisk dikt i högsta klass av grymhet. Har kommit fram till att alla vill vara med i mina vackra dikter (säääh) så nu har jag flera grymingar på G kan jag hoppa in i kylskåpet på att jag har serrö.

Jadådådå, nu ska jag gådådå. Eller gå och gå.. jag ska kirra lite saker ;) så min schnygga text om Vissan kommer senare manneT.
Ha det underbart nu din fina sak, vi ses senare slak.

Peace & War
//Ännie

Ännu en dag i skolan

Hej hej hej.
Kvällen igår var helt OKEJ, men jag va lite för opepp. Dansen med Sofia Nyström gjorde kvällen!
Jag är död som ett tomt mjölkpaket och vill bara hem till sängen igen.
Läääängtar verkligen efter ikväll då det blir mys pys med Jullan framför TV:N!
Nu sitter jag och väntar på att få äta mat, det är potatisgrattäng idag och det är så jääävlans gott!
Känner att jag verkligen inte orkar skriva och att jag är tråkig som faen, men thats life sometimes.
Livet måste vara lite kasst ibland för att man ska kunna uppskatta det bra! Och en sak till som gör dagen ännu mer kul är att Frölunda förlorade med 4-1 igår .. FAEN!
Jajaja,  tjöt, tjöt, tjöt- återkommer senare med lite fina ryhmes about my friends!

Yes yää se you sään!

P & W

PARTY!

Snart bär det av mot Lina, WUUHUU! Paarty, paarty!
Nu sitter jag och sminkar mig, och i sällskap har jag My från Sverige. Knäppte precis en bärs med. MMM
Måste bara säga att Frölunda spelar ikväll, hoppas fanimej att dom vinner!! GOGOGOGO
Hinner inte skriva mer nu, ska snart dra mig.. Men uppdatering om Paartyt och Lipz kvällen kommer imorn!

TAGGA TAGGGA TAAAAGGA! NU JÄÄVLAR ÄR DET PARTY, OCH DET BÄSTA I SIN TID.

PUSS PUSS PUSS!

Försovning

Idag har jag försovit mig ganska rejält, och jag missar det roligaste som finns i skolan, IDROTTEN! ÅÅH =(
Jag ligger i soffan hemma istället och tittar på MTV, YEE.
Är så galet trött hela tiden! Kan inte riktigt sova på nätterna yao.
Funderar på att sova lite till nu, måste ju ladda för Utgången bed brudarna ikväll!

Så nu blir det soffan, musik, risen och sova!
Hörs senare när jag har vaknat till liv, ..

Uppdatering bion

God Säng.
Nyss hemkommen från skogen, där Sofia bor.. Känns som att man har kört till andra sidan jorden! :S
Synd att vägen inte var lite kortare.. så att man kunde bli av mä hänna lite fortare.. Men som sagt, nu är jag äntligen FRI en hel natt från Geten! WHOO
Bion får en hiss, och hissen gick till våning 3. Förvänta er inte för mycket utav den.. Men Pölsa gör jobbet!
Guud va jag är trött, måste sova!

Vi ses imorn änna då va.
Sleep tiight, / Over and Out

DAGENS CITAT

Jag, Maruan och Sofia sitter och sköjjar. Maruan gör något konstigt ljud...

Jag: "Fan, det låter som en Get"
Sofia: "Nej det gör det inte alls!"
Jag: "Om du skulle vart ute på promenix och hört det ljudet så skulle du lätt trott att det va en get!"
Sofia: "Neee, det hade jag inte alls.. Jag hade trott att det va typ ett Råddjur.."

HAHAHAHAHA, Hon va helt allvarlig också! =D
Därifrån har vi nu gett Sofia ett nytt namn:
Ökennamnet är : Sofia Geten Eriksson

BIO IKVÄLL!

Hej hej hallå bloggen, idag har jag.. BLA BLA BLA, ingen bryr sig =D

Men det kanske är fler som bryr sig om vad jag ska göra? *NOT
Fast jag berättar det ändå. Jag ska p.. å.. på.. på bio =D
Det blir bröllopsfotografen, kan ju bli en kvälls diss eller hiss!? Jag vet inte, men du kanske vet, eller? Vet du att jag vet? Eller, jag? Aja..
Nu ska jag fortsätta snooza i sängen för bion är inte förän klockan nio. Min partner idag är Sofia Geten Eriksson. Har spenderat nästan hela min dag med henne (förjäävligt) men dagen är snart slut! YES

Uppdates about the movie is cåmming later, så look for it and have fun.

Have a great time you, becåss in other wey.. you are havving a bad time.

HOOOJ!

Dagens Schnygging!

Sofia satt och lyssnade på allsång, hon pausade just här!



Fööörbannat snygg!

GRATTIS IGEN!

Lina & Ronja
Idag är det din 18års dag,
hoppas fan att du är glad!
Okej, vad kan du göra nu,
hmm, nästan allting du har gjort innan ju!
Men du är ändå lite mer fri,
och så ska det nu förbli.
Nu kommer du kunna gå ut utan att va rädd,
utan att känna att du kommer bli sedd!
Krogrundan imorn kommer vara nice,
SPICE, SPICE, SPICE
En sak till som du nu får göra,
är att snart bil kunna köra.
Du fyller år idag och inte imorn,
SÅ KÖR NU OCH VA FAN INTE SÅNN!

SÄÄÄH

I SKOLAN..

HEJ HEj Hej

Nu sitterja på engelska lesson och dricker kaffe. WIIE
Finns inget bättre än att sitta och fylla i massa stenciler. :)
Jag och Sofia vart och tränade förut, det gick schtekit bra! Och när vi kom ut stod Ronjix där och fick hårda grattis kramar!
Har kommit på att jag ska lägga in lite videobloggar, ska sjunga mina underbara låtar med Sofia som kameraist!
Kommer att bli hur jevvla NAJS som helst kan jag lova!
Nu ska jag fortsätta äta bulle och dricka kaffe.

See you soon, maybe on the Moon?!

Träning

GOOD MORGON, GOOOD MORGON

Råkade missa bussen imorse.. missade bara mentor tiden som tur var.
Nu ska jag iväg till Sportlife med Sofia, löpning på schemat!

Sofia Eriksson

Du är som en stjärna som fallit från ovan,
alltid sitter du där med coolan.
Ingen dag med dig är den andra lik,
jag ger dej endast bra kritik.
Snygg är du också som få,
speciellt när du måste gå.
Hur ska man kunna förklara dig med ord,
det går inte utan ett självmord.
Så nu hoppas jag att alla förstår,
att Sofia Eriksson ser ut som ett får.

Tack och hej, Leverpastej.

DAGENS CITAT

Jag och Elvira sitter och snackar gammla minnen.
Jag börjar berätta om en skit kul grej vi gjorde och Elvira säger:
"Just det, det kommer jag ihåg, haha! Fan att jag hade glömt det!"

Där skrattade vi tills magen krampa! HAHA, hur kan man glömma nåt man kommer ihåg!?

Sängen är för sköön!

Hej, Eller?
Jag vet inte.. Eller?
Du kanske vet.. Eller?
Va, eller? Jag, eller? Aja.. Eller? SÄÄÄÄH

HEJ!
What can you säga om today.. Jo det har vart en lite konstig dag på något sätt, vaknade nog på fel håll.. Hade iallafall fötternakudden.. Jaja, sånt händer då och då men jag lever vidare!

Efter en lång, seg och mycket trevlig dag i skolan åkte jag bussen hem från Vänersborg till Trollhättan och sen vidare hem till mitt boende i Sköfta Öfta! Det blev köksbordet dirr, 2 bullar och plugg. Plastic sörran Jullan tinade upp stämmningen lite genom att sitta mitt emot och tjöta om vilken mobil hon ska köpa.. FÖRSLAG!? (orkar inte höra hennes tjööt AZZ)
Whell, Whell, pluggandet avbröts tillslut efter att sängen skrek? Blev en liten powernap tills mobilen änna vibrerade, ÅÅH det vart Ronjix som hade något på Hjärtat.. Så det blev till att ta fram pjäxxorna och bilnyckeln för att bege mig mot Staden. En promenix och lite trix med Ronjix fick avsluta denna dag!

Nu ligger jag tydligen i sängen igen.. Och tydligen datorn med.. YES!
RONJA, LINA OCH LOVISA FYLLER ÅR OM 1 TIMME DRYGT!!  WEEEEHOOOO.  (Lovisa är dock inte lika lycklig att fylla nästan 30).. medans dom andra g33ksen fyller 18 bast yao. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Måste också poängtera (sääh) att Victoria Eriksson och Sofia Eriksson är syskon..
Och imorn ska jag och Sofia träna klockan 9 ;D

Yes Yää, det was allt I had såatt say today.

Sov gott, önska att jag bodde i ett slott.

Peace and War //Ännie

Dagens Schnygging!

NILS MELLGREN!


NILS MELLGREN!

Vill bara göra ett litet inlägg om KINGEN Nils Aron Mellgren!
Grabben går i min klass, och är för jevvla sköön!
Lite allmänt dum i huvvet, men det är så det ska va!
Utan ett dumt hövve är han inget att ha..
Snubben kan göra mig jäävligt sur,
Men vi har också jäävligt kul.
Utan honom i min klass hade jag bara suttit hemma och käkat glass...

DU HÖÖRDE MIG: Nils är SCHTEK!!


God morgon!

ISCHLO PISCHLO!

Skyndade
mig verkligen imorse för att hinna till skolan i tid och ha utvecklingssamtal, och när man väl kommer till skolan så har läraren glömt det och har lektion. INTE KUL, INTE KUUUL!
Så nu missade jag träningen med Sofia också (sääh, som att jag ville träna med henne..)
Istället sitter jag på kontoret och lyssnar på fetaste dunk musiken. YEY

Förresten, en liten kul sak jag fick höra igår: My från Svergie (My Mossberg) har äntligen fått sitt pass.. Bara det att hon såg skelögd ut, såg ut som hon hade tandställning och hon var allmänt skev (enligt henne) Fast det kanske stämmer.. för när hon frågade sin mor, så skrattade hon bara och gav inga kommentarer.. MOOOHAHA
Så nu måste My vänta tills hon får körkortet innan hon kan göra något ;) HJÄRTAT!

Nu blire franskaplugg.. Hörs senare manneT!


Köss Pöss Hääj!

Dagens Schnygging!

NIKLAS ERIKSSON




Dagens stjärna är bryschan! <3








DAGENS CITAT

Jag, Pappa, Jullan & Niklash sitter i bilen.

Niklash: " AJ, jag har gjort nåt med mitt finger har as ont!"
Jag: " Jag har as ont i magen!"
Jullan: "Jag har gjort något med min mobil!?"
Pappa: " Jag har gjort jordgubbspaj.."

Haha, pappa är kul han.. =D

Shu svej!

Bus bus, äntligen hemma i mitt hus!

Duhruthuthtu, har vart i älskade Göteborg idag och kollat på handboll. Bryyschan Niklash spelade och var grym. Hans temperament är lite hett, undra vart det kommer ifrån... ?
Iallfall, efter handbollen blev det Pizza, Så mycket har hänt idag!
Förresten, LOVISA, nu har jag den blonda saken till dig och nu fattas bara linserra!

SOOVA SOOVA SOOVA! =D

YES!

God eftermiddag wiggahs!

Nu är jag lite piggare, blev träning på sportlife imorse. Lyckades springa så länge som jag hade tänkt! GÖTT
Efter träningen taggade jag mig själv lite och lämnade in ett franska arbete, så nu är jag i fas med det. Sen blev det tjöt med VISSAN i matsalen. Mat förgyller min dag asså!
Maten, träningen och peppandet ledde till att jag gjorde klart en svenskaredovisning och redovisade den för 5 minuter sen. CLEAR! Känns så jääävla gött att plugga och märka att man kommer någonstans. Det gäller bara att man börjar och vet varför man gör allt plugg änna. Resultatet är YEEES! när det e klartt!

Nu ska jag fokusera lite till på pluggandet..

JAG MÅ VA DEN GLÄDESTE, AV DOM ÄLLESTE! TJA HEJ =D

CENTRALSKOLAN!

Till alla som sitter i skolan och inte har så mycket att göra.. Här kommer det skönaste klippet, personalmötet slår fan allt! HAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=EcZlc34zpB4&feature=PlayList&p=E4E62DA5BC6AF5A2&index=7




Hur vill du att andra ser på dig!?
"SÅHÄR" "HEEÄJ"



Skolan..

God morgon everybody!

Måndagar.. Betyder att man är trött på morgonen, betyder att det är skola, betyder att det är en hel vecka kvar tills det är helg igen. YES!!
Kom nyss till skolan och sitter nu på mitt kontor och försöker vakna till liv lite, snart mentorstid.
Hoppas jag vaknar snart och verkligen tar tag i skolan idag, i need it!
Ska försöka komma iväg till sportlife efter mentorstiden, få lite blodcirkulation i kroppen änna.

Nu blir det att springa iväg på mentrostiden, Inga förseningar här inte!

See you later Aligator!


Love and war //Annie

Trött!

Hej hej hallå datorn.. Det är tragiskt, men jag tror faktiskt att datorn är den vän som jag träffar mest nu för tiden. Han finns alltid där, man kan göra allt med han, och han klagar inte ett pip. DATORN =D
Det är tragiskt, jag kan inte sova och jag är hur trött som helst. Klockan tickar på, och imorn är det måndag då..
Det är tragiskt, ska upp till skolan om cirka 6 timmar.. Och skolan är sjukt kul! Roligaste just nu i mitt liv.. NOT!
Det är tragiskt, att jag är så tragisk att jag ligger här med datorn, kan inte sova (men är trött :S), och skola om 8 hours
Det är tragiskt, att man deppar ihop så mycket på kvällarna!? Undra varför!?

Nu gäller bara en sak.. TAGGA, TAGGA! Inatt kan bli en underbar natt med livfulla drömmar ^^ Imorgon är det skola.. Inte jätte kul, MEN det blir vad man gör det till.. Och imorn ska jag göra det till en underbar dag! WEHEIIUW!


SLEEP TIIGHT, AIIIGHT! ;)

Dagens Schnygging!

Hmm, tittade igenom kameran från igår.. Va väll ungefär 120 bilder tagna, men det som va lite kul faktiskt, HAHA
var att jag hittade 80 bilder på Jocke! Så någon igår måste ha tyckt att han har vart daaamt snygg..
VEM ÄR DEN SKYLLDIGE!?








P & L

DAGENS CITAT

" Det hade vart mål om bollen hade gått under ribban"

Levande död..

Nemen Tjeeenare!

Sitter i soffan och glor på reklam. Dagen har varit lite som en mardröm fast live.
Partyt från igår blev väll inte så lyckat som jag hade sett framför mig i huvvet..
Jag var grymt pepp i ungefär en timme tills jag somnade =O Men partyt va ju inte riktigt över, alla fortsatte hela natten lång i mitt hus utan mig :(
Men men, när jag vaknade upp imorse va det HANG OVER som regerade, UÄÄ! och bara veta att man ska iväg till jobbet och jobba resten av dagen själv.. INTE KUL! På jobbet var det inte lite folk heller, nej nej.. folk hela dagen *PUST
När jag väl var klar halv 6 (skulle vart klar kvart i 5) så cyklade jag racer hem! DUHRUTHTUHU, Soffa, mat, dator. Känner mig faktiskt som en levande död idag.. Är trött som en gås!
Förresten! Hon bruden jag berättade om igår som bodde i göteborg? Iallafall, hennes kompis var inne på cafet idag med en annan brud som var sjukt likt bruden från igår. Och det visade sig vara göteborgsbrudens tvillingsyrra! Haha, och hon är en utav dom som har valt fel väg.. Hon har flyttat från Göteborg till Trollhättan.. INTE OKEJ! =D

NEPP, nu ska jag gasa iväg mot plasticsyrran Jullan Julia Hansson. Måste hämta hela hennes packning from her father.
Återkommer lite senare med lite snyggingar och citat ;)

Have it NAJS, don't eat bajs ..

Dagens Schnygging!

ICA PRAKTIKANTEN



Han är ju bara för sööt!

PARTY!

Nu är det lite folk på g hem till mig. Blir väll lite chill partaj och jag är taggad som aldrig förr =D
Så nu lämnar jag datorn lite för att rikta uppmärksamheten på huset och mina vilda vänner!

Puss Hare Hoj!


En lördagskväll..

För att inte deppa ihop en tråkig lördag så TAGGAR man!
Flyttade ner datorn och mig själv till mitt rum, satte precis på Sterion och ur högtalarna PUMPAS musiken!
Dansa lite framför spegeln, känn paarty känslan. Folk börjar tagga utgång ikväll, såå JAA!
Nu sitter jag på stolen framför spegeln, skådar fejjan lite och har sminket på bordet framför. Nu smäller det! Partysminket ska på och kvällen blir lite snyggare änna! "DUHRUTHUTUTU"

Till alla som deppar hemma framför tv:n, alltså.. sätt på Musik ring någon frään Homeboy och få igång tagget!
Dance, dance dance!  BRB med uppdatering om kvällensgång!

Bye, bye so long ;)

Frågan!?

Frågan är .. vad är frågan? Va det en fråga? Eller va det svaret? Eller är det en fråga? Hum, frågan är vad är frågan!?

Sjukaste!


BOLLI WOLLIH!

Nu är jag hemkommen från jobbet och stan. Dagen har varit hyffsat kul på jobbet. Sa ju att jag skulle ha jobbat med Emma, men NEJ.. När jag klev in på EspressoHouse ser jag JESSICA! ÅÅH, ville verkligen inte jobba med henne..
Men men, dagen flöt på och Lotta räddade dagen lite genom att dyka upp klockan 12.
Danskar var på besök och fikade, FOR HELVEDE! Men sen hände det sjukaste.. Jag bor ju i Trollhättan (INTE KUL) men mamma bor i Göteborg och har bott där hela mitt liv (nästan). Men iallfall, där står jag på ett jobbet bakom disken och hör en brud snacka om Majorna (majorna är där min mamma bor) så jag frågade henne lite. Vi kom fram till att hon bodde på samma gata som mig i Göteborg, sen helt plötsligt på samma gård, och sen helt plötsligt nästan grannar. HAHA, sjuukt vad världen är liten.. Och varför bor alla i Trollhättan?! Helvette vad förbannad jag blir! =D yäyä, det va väll det som va det kuligaste at work today..
After work träffade jag Lovisa och tjötade lite med henne, litte kaffe och skit snack förgyller dagen ;)

Nu är jag fett taggad på att det ska hände något kul ikväll, är ensam hemma och det va galet längesen det hände något riktigt BALLT! Så nu ska jag tagga lite för att hitta något kul.. Återkommer lite senare manneT!

SKEPP OCH HOJJ, HA DET SKOJJ!



God Mörgånn!

Tänk va gött att ligga och sova nu.. Själv sitter man framför spegeln, drar på makeupet, plattar håret och ska snart ta på sig working class hero kläder!
Nu börjar jag faktiskt bli lite snygg, iallfall enligt spegeln! Snart klar att springa iväg till jobbet.. Och hoppas det blir en roligt att jobba idag och att det händer något kul! Ska ju jobba med Emma, så tråkigt lär det ju inte bli ;)
Norskan och danskan kommer lett fett dyka upp under dagen kan jag ju lova for faen!
Nej! Nu kan jag inte sitta här längre.. Måste gå in till stan för att hinna till jobbet nu. Och till Marre, " är du inte stolt över mig? "  Hahaha, uppdaterar jobbdagen lite senare. Ha en wonderfull day!

SHOLLA HOPP TJOLLOHOO! klockan är 09:nollsju ;)

GODNATT

My och Marre har precis lämnat huset. Helt ensam hemma efter att ha haft en livlig kväll framför IDOL.
Försökte mig på lite Miachel Jackson dans och det blev riktigt bra. *nöjd
Nu dök plötsligt plastic syrran Julia upp in tha House, så nu blir det mys framför tv:n.

Imorn ska jag upp och liva till livet på EspressoHouse, jobb jobb jobb!

Sov gött och dröm sött, Köss och smek massa kärlek!

DAGENS CITAT

"Hur ska jag ha kragen, uppe eller nere?"
"Du ska ha den knäppt, annars är det fult.."
" EYY DU KAN VA FUL! =D"

HAHA, SKÖNASTE BLATTEN IDAG!

Dagens Schnygging!

EDDIE RAZAZ


SCHNYGGAST I IDOL!

Kan ju vara den schnyggaste i IDOL och just nu!

Första inlägget yao!

Tjeeeenare!
Första inlägget nu då.. Marre har tvingat mig att skapa en blogg. HUM.. Får väll se vart detta leder någonstans.
Tanken är väll att sprida lite nytt liv till alla där ute i den stora vilda världen ;)
"Din Dumme Jääävel" är ett skönt citat som kommer dyka upp ofta i mina inlägg men det är inte riktigt så hemskt som det låter!
Olika dialekter och särskrivning är min speciallitet, så mycket humör och pepp kommer det att bli!
WEEHIIWEEEHOOO!

Nu blir det att fortsätta kolla på Idol som idag kör med Miachel Jackson tema. (THE KING)
Fler inlägg blir det senare..

Shu svej, jag är inte gej!

RSS 2.0