Mys på kusten

Har varit en underbar dag! SOL och trevligt sällskap. Har hunnit äta pannkakor, vart på torp, solat nere på bryggan, ätit grillspett med lite kaffe och glass till efterrätt! Nu har vi precis spelat lite kort under solnedgången. Snart blir det dags att sova framför tv:n. Imorn bär det av hem mot Trollhättan igen.. det gillar vi inte! Innan det blir det nog sola och mys nere vid vattnet! UNDERBART!

Ha en trevlig natt för det ska iallfall jag ha!
Peace and War!
//Ännie Wännie


Dagens Schnygging!

Kevin Zegers



Kom och tänka på filmen Air Bud, den lilla killen som hittar en hund som är proffs på basket ;) Den lille killen va förbannat söt då.. så va tvungen att hitta honom nu. Den lille söte jääveln har blivit föööörbannat SNYGG!
LIKE

trött på Trollhättan..

Här kommer ett litet inlägg. YES! Va ett tag sen nu.. Har blivit av med Elen hemma..

Satt hemma idag och kom på idén att ta bilen iväg från Trollhättan. Ringde min lilla Hampus som va på direkt och hade en fin idé i huvvet. (finns inte mycket där) vi åkte ut till hans stuga! Här sitter vi nu på Skaftö och kollar på när solen är på G ner. Va nyss nere vid bryggan och tänkte baDa, men ICKE sa nicke, Schvaajn coold! Duhrurtuhu, minischtek och massa lek va precis vad jag ville ha just nu. gillarT!

Höres senare,
Hampus är klenare!
HOOJ!


TRÄNA!

Faaan va gött det är att träääna! Kööör lite workout med Hampus! Förbannat fiiint vettö!! YEES

Dum Dummare

Väärldens bästa film, eller en utav dom! Hampus har inte sett den.. ILLA! Have it nice all! Sääh

YÄÄYÄÄ


12 skoldagar..

Räknar bara ner dagarna. Har inte så mycket att skriva dessa mörka dagar i juli, sääh tror att det är Juli i Maj. IDIOT. Spenderar den mesta tiden med att plugga, shee likes too paarty! Just dreaming about the summer wiggah chiggah. Har precis ätit Tacos hemma hos Hämpus nu, skickat in en uppgift i Samhäll och lagt på Smile:et under dagen! YES



Holla to your hottie, the super-bees are coming

She likes to party, with everyone's eyes on her
It's easy to see who every girl wants to be
There is a party where everyone's got to go
Twenty-six girls and they're unbelievable

Just wanna dance


Norwegian girl, I'm a fan for one thing
The perfect catch, one of twenty-something
Candy eyes, I'm sugar addicted
Stings like a bee, just as I predicted


Just wanna dance

Älska lördagar!

Hade en trevlig kväll igår hos Hampus. Det blev grillat och plugg (not). Fabian och Sandra kom förbi med sina fula bilar vilket ledde till Hemmakväll, film och Godis! YEES! Slaggade i en källare inatt, hur gött som helst.
Nu sitter jag och plattar håret, ska iväg till jobbet om en kvart. Ikväll blir det Paaartey med Geten. gillarT.

Kyss & Hooj
Hare skoj, skoj skoj!


//Ännie to the fucking Wännie


Livet Leker!

Nu ligger jag i stor skön säng, hos en riktigt snygg kille, och natten har varit toppen. Mycket aa du vet;),,,,, SÅ VAR DEN INTE MYcket AA DU VET :PpPpppPPPPpp

Pösshajj nu skall jag jobba i en kaffekopp!


P.S Hampus vid tangenterna, han tycker om sig själv för mycket..

Orka sno en cykel!?

Jag blir så förbannad! Hade en underbar dag igår... Sen skulle jag cykla hem min cykel från stan.. tror du inte den är STULEN jag blir sååå förbannad. Jevvla idioter vi lever med AZZ.
Efter det skulle jag hem och plugga, men lyckades som na och försvoa mig imorse + att jag har tappat bort mitt fritidskort och blivit av med CSN. Gillar mitt liv just nu.
Sitter nu i skolan och ska snart ta bussen mot jobbet, gha wha khaaa. Vill bara plugga nu faktiskt, måste bli klar med allt jag har att göra. Riktigt fint =) Blir plugg hos Hampus sen, done!

Hoppas någon annan har en bra dag..
Köss


DAGENS SKRATT!

HAHA SJUUKT!

Efter en vild paarty kväll i Uddevalla var jag förbannat hungrig när jag kom hem. Gjorde mig en Stor torr jääävla macka och la mig i sängen. Saken var den.. Jag va såå jäävla trött och orkade inte tugga klart biten jag hade i munnen deckade på 5 röda.
När jag vaknar upp på morgonen börjar Geten skratta. Då visar det sig att pappa hade kommit in i rummet när jag sov. Pappa och Geten bröt ut i skratt när dom kollade på mig deckad i sängen med en halv tuggad macka i munnen. Fyyy faan!

HAHA, somna inte med mat i munnen ;)

Känn ingen sorg för mig på Trägårn!

Det blev en underbar dag igår på Trägårn delade den med underbara personer också! Gryyymt! Precis när vi kom slutade kassan att funka så vi fick gratis inträde och garerob. Satt utomhus hela kvällen och lyssnade på Håkan, grym stämning, x-ciderna i högsta hugg och inte depp ett dugg!
Sofia somnade hemma hos mig runt 3 och jag dök upp hemma runt 6. Käkade en stor jäävla macka och vaknade med den i munnen, HAHAHA Sofia och pappa vet hur det såg ut..

Säger bara lyckad kväll AZZ!


En liten snutt av kvällen, MMMM

Spontan kväll Trägårn!

Såååå ja, spontan kväll. Sitter hemma hos Ännie sääh mig själv och spelar pyramiden! Riktigt gött! Snart får vi skjuts till Uddevalla vettu ;)  Ha en underbar kväll alla soffpotatisar som ska sova inför skolan nu!

Köss från Wännie, Kvarnen & Geten!


DAGENS SKRATT!

Hahaha, saken är att ingen kommer tycka detta är kul  MEN!

Det finns en tjej vid namn Sofia Geten Eriksson. Det finns ingen mer än hon som spiller så mycket AZZ! Tänk bara att hon förstör folks Tapeter, soffor, linnen och Armends byxor. HAHA spillarnS töös!




Strandgaetan!

Asså, det blev ju strandgatan kan jag säga. En bers, en get och lite mer schteeek. Kan ju inte bli bättre än dag som denna onsdagen 19/5-2010. Sääh som att ågon bryr sig om vad det är för datum.. HÖHÖ. Kan ju iallfall säga att Geten och jag är Homies, YAO.




Sol och 17 skoldagar kvar!

Det är Sol och jag är glad! Kan inte sluta LE, wiihehe! Slutar nog med Strandgäetan efter skolan hoppas jag! Hoppas alla lyckliga snart studenter får det underbart i Alanya!

KÖSS

DAGENS SKRATT!

- Jag har hört att man får nedsatt hörsel av mycket sex!
- VA?!?!

Endast för Hampus skull! Mohaha Lycka till i framtiden..

Plugg idag igen!

Yees, jag har pluggat idag igen. Men min kära vän (nooot) Hampus. Vi har ätit lasagne och cheesedodddlez. Kollade på en kass film nyss också, somnade som Elin gjorde på Rhodos ;) HÖHÖ


Nu ska jag snart vandra hemmåt :)

Kyss & Smek


Nationella Matte B!

Helvetes ap träd! Jag haaatar när jag känner att det inte kommer gå bra på ett matte prov.. FY FÄÄÄN! Det är bara att hoppas att provet idag inte är för svårt! Plusss att jag har världens bästa pappa som vet att jag är bäst, SÄÄÄH!

Lööv & Trääd!

//Ännie

Det blev jobb idag..

Fikan med Geten satt fint förut! Emma blev sjuk.. så va tvungen att hoppa in som en mört och jobba dom sista 4 timmarna. Det var lugnt på jobbet idag som vanligt + att jag hade en provjobbare med mig, en kille! Gryymt, gick alldeles utmärkt och stängningen gick fört som säätan! Emma krya på dig!

En sak som va lite sent att komma på är att jag har nationell i matte imorn.. Älskar matte på riktigt, men just nu så känns slutet nära.. Kopparklintens beanes sås nästa!

Slutet gott, allting gott..
När jag blir stor ska jag bo i ett slott.

Sleeep tiight!

Dagens Schnygging!

Elvira Elvispen Lundqvist



Mohaha, hittade en gammal bild på Elvira! Svhär på guud att hon e snygg IRL men jäävlar va snygg hon är här azz.
P.S Elvira, det va denna bilden jag prata om när vi var hemma hos Mima ;)
LÖÖV

Soovmörgon!

Counting down the days! 19 skoldagar kvar. Älskar en dag som denna när man vaknar upp halv 12 och inte behöver åka till skolan. Det är ungefär som julafton fast på våren i sängeen klockan halv 12, sääh.
Har precis duschat nu, ska iväg och träffa Geten, vi ska fika på EspressoHouse och plugga litte!

I wish you all a good day,
just if you are gay.

Hooj




Löööööf fest

Efter stressen igår åkte jag och Kvarnen mot Strömslund för att möta Geten. Vi skulle bort till Karin och Kikka på 20 års fest och hittade tillslut det vackra skrattet. Chillade lite på räkmackan och drog några strawberry shottar på det. Sen döök en förbannat fin Korre upp som körde mig, Kvarnen och Geten till Soehoe Club i uddevalla. Sööög lite, men mina darlings va med ^^ Lille kul! Fett och feta tjejer dansade på strippstången, fyyyy fan! Här kommer bildbevaaajs! See and learn ;) Sääh, kan inte engelska..

URSCH!



Mormor är bra

Gött att jag hann med allt igår!  YES. Dock haaatar jag dom jääävla tågen. Stressade som en idiot för att hinna med tåget efter jobbet. Tror du inte tåget är förs enat en halvtimme?! JOO, jevvla idioter.. Kanske borde mööörda dom. SJ suger!
Stannade i GBG i ungefär en timme, sen var självklart min mormor och morfar där som körde mig tillbaka till Thn. And back in town var det stress mode till 100 %, fixa fixa mixtra mixtra!


Hekktiskk dag!

Klockan ringde klockan 7.00. Har prescis gjort mig redo för att snart bege mig mot jobbet. Efter jobbet kl 14, ska jag ta tåget till Göteborg och besöka min underbara syster som fyller 29 år idag! Har en förbannat fin present också vill jag lova. Inte nog med det, efter det kalaset så ska jag hem mot Trollhättan igen för att gå på grillparty hos 2 tvillingar som fyller 20 imorn.. Undra vart dagen kommer sluta!? Ingen vet som sagt, det ända jag vet är att jag vill lägga mig i sängen och sova i ungefär en vecka..

Ha en fin dag,
flytta inte till prag!

Köss


Avatar!

Yeees,  nu har jag tittar på Avatar, jag har äntligen blivit a member of the gang! Dock hade jag tråkigt sällskap i form av en tiger och Hampus. Idag har vi faktiskt vart och ätit fin mat på India Place. GÖTTANS i Keestan. Det blev massa godis på det och sen va vi kvitt! Hade velat spendera lite tid med My idag, men så blidde det inte. Ha det underbart i Ljungskile ^^


Hej hej, yää yää!

Det va galet kul hos Mima igår! Massa brudar, schöön musik och massa göttiga grejjör! Sofia borde ju komma ihåg att hon spillde vin ungefär överallt! Den lilla råttan! På Lipz var det gryymt tråkigt, alla vanliga människor ute, samma vanliga klassdisco igen fasst med småbarn från fjärran land. La mig i sängen runt halv 2.. Illa, Illa!



Hey hey, yää yää! Det gillar vi hårt!

PAAARTY!

Nu är det paaarty hos Mima! Sen Lipz ;) HA EN UNDERBAR DAG!

Rosa bikini!

Yees, lyckades shoppa idag med! Fick äntligen köpt min rosa bikini ^^ Over happy!

Titta in det här då! Gilla eller dö!


Shoppaholic!?

Thats who I am! Det blev 2 klänningar, 2 linnen, ett nagellack, 2 par örhängen, 2 par skor idag!! Som att någon bryr sig!?!?
Efter övervillage blev det självklart Donken och ett besök hos Hampus =D

Helt plötsligt var jag tvungen att gå in och jobba, Sara hade Tauron sjukan.. INTE KUL! Sen efter the work bar det av mot Uddevalla och Personal möte, det bjöds på CHIPS och mer kul saker. I bilen var the boss Malin DJ, gammla godingar!! En klockren kväll helt enkelt!!

Nu bär det av mot Alec,
ska bli trevligt det med!

KÖSS!

Overvillage!

Det blidde överby!! YES! Har lite för mycket pengar på kortet för att det ska vara bra att åka dit.. Får väll se vad jag kommer hem med =D

HOOJ!


Sovmorgon!?

När man för än gångs skull kan sova exakt hur länge man vill, tror du inte ens pappa lyckas väcka en 2 ggr innan halv 10!?! Han e föör schöön min pappa azz! Är lille trött nu, funderar på att snart gå upp ur sängen, göra mej iordning och åka ut till överby och kolla kläder och present till Mima som snart fyller år. Vad som händer, får vi snart se med mina tänder. Hare gutt, hoooj.
Förresten, min lille bror är borta.. Det va därför pappa ringde och väckte mig andra gången.. Vart kan han va?!?!

Guudd baj
Häv it najs!

Klockan är halv två.

Jag ligger invirad i ett täcke, på ett annat täcke. Jag ligger och kramar en kudde och ligger på de resterande 5. Runt halsen har jag min älskade svarta halsduk som luktar riktigt nice idag! Karsten sitter på stolen som vanligt och mår bra =) Imoe är jag ledig & på torsdag och på fredag. Det gillar jag skarpt. Hoppas på att somna nu, så hejs svejs.

Tänk om allt hade vart som förr,
säääh, så knackar verkligheten på min dörr! Blev uttagen till dagens poet av Martn Yder igår. Kan verkligen fatta varför.


2006

Grillkväll!

YEES! Sitter hemma hos the little Bryngel just nu, har grillat hamburgare.. eller snarare rökt hamburgare. Korre och Nils tittade förbi också, INTE KUL!
Nu sitter vi och försöker plugga, har precis vart på Jätten och köpt chokladbollar och Loka, choklädebolläns dää idaäääg! GILLART! Blir nog att kika på lite hockey snart. Duhruththuthu, underbar dag!


Dagens Schnygging!

My från Sverige!


Första dagen på hotellet i Rhodos. Pizza och bers, kan inte bli mycket bättre.
My var lätt snöggast av alla pizza ätare ;) Duger i Krig..


Snart skola!

Satt hela kvällen igår och plugga, blev dock inte helt klar.. Men det löser saj idag vettö!  Vaknade helt på rätt sida idag, dagen känns helt underbar och det är underbart! Sitter nu och väntar på att pappa ska höra av sig så jag kan ta bilen eller inte till skolan ;)

Ha en underbar dag ällihoppä!
KÖSS


Plugg, plugg!

Ursch! Jag har sovit ungefär hela eftermiddagen.. Hade med trevligt sällskap hem från skolan idag, blev hemmagjord Pizza och plugg (iallfall lite) Sen deckade jag vid halv sju och har sovit till nu! Fattar inte hur jag kan vara så förbannat trött hela tin ju!?

Nu ska jag iallfall plugga så jag bli klar med fältundersökningen!!

Haare nice, don't eat bajs!


Jag när jag va snygg, sääääääh!

Tauron däänce

Va ju hemma hos Emmsan igår. Haha, kvällen gick ut på att dansa tauron dansen ONLINE! Haha, dansen förljde med till Lipz där det va heeeelt dött! Men på dansgolvet fanns jag, Emma och Sara dansandes som Taurons =D HAHA! Hoppas det inte va allt för många som skådade detta.. sååå bryr jag mig inte =D
Efter Lipz gick jag bort till Swania en stund där jag träffade Geten dyyyng rak, eller aa rak.. helt skev höhö! Säger bara en sak, TAMMPETARE! träffade lilla Josef från old times också serrö. Fint fint.

Nu är jag trött och har jobbat, blir tv och cola nu. hejrå låå

@ Emmas place to night!

Ett glas vitt, paarty volym på högtalarna, make-et på! YES det bär av mot Emma ikväll! Snygga brudar och snygga ben, kan inte bli bättre. Livet leker mer än det leker! Ha en underbar KVÄLL =D Alla som ska till Swania och My som ska hem till rotkiv ;)

PEACE


Wow Jocke!

Äntligen hemma från Jobbet, gick gaaalet bra idag! Sääh, va inget att göra.. Folket är ju borta och vart är solen!? Ingen vet (my och annie axlar/händer) Dock var det kul på jobbet, Emma och Sara är förbannat fina flickor, Sara skrattade ihjäl sig till Wow Jocke på sin fina Iphone. Kul dag.. Så är det inte det ;pPPPppP

Nu sitter jag i min fina fotölj och funderar på om det blir utgång eller ingång.. Som jag alltid säger ingen vet..



RHODOS!

Donken slut på kvällen

Hahahah! Fy fan vilken underbar kväll! Skulle ha pluggat  matte.. men så blev inte fallet. Bryngel kom förbi och vi satt lugnt inne på mitt rum tills det kom en dansande unge!?!?!?!?! HAHAHAHA

Sen från ingenstans ringde Korre, han kom förbi med Geten självklart gled vi mot Donken och ljusare tider! Kändes gätt att avsluta dagen med en Cheeese, plus att Nils va med ;)

Nu ska vi sova 3 i min säng, får se hur detta går..
Jobb imorn också, KUL. Såå är det inte det ;PpPPppP

Peace and war


Wine me up

Efter en god mattid vid matbordet i köket brevid fönstret under taket.. kan det inte smaka bättre med lite vin som det gör just nu. Har tänt upp mys faktorn i mitt rum till nivå 10! Nice vin i mitt svarta najsa vin glas som är snyggare än alla glas tillsammans pluss 3. Ska försöka bli smart på vinet och plugga lite matte nu! Grym musik på, chill nivå på, I LOVE IT!

I will come back later and then i'am brighter. CHUPP


22 skoldagar kvar.

Nationella idag gick åt hel-vete! Det är sånt livet är, man kan ju inte vara bäst på allt lixxom! Kass dag leder till kass kväll, ingen smäll! FAN, sääh vad pratar jag om.. INGEN VET!?

Kom nyss hem från jobbet =) Faktiskt trevligt att jobba idag, kom hem till dukat bord med Tacos! Det gillar jag brett, mysig mat med bara Pappa och brushan. Självfallet diskade jag allt efteråt, diska är mitt liv.. SÄÄÄH!


Solen är fan en bra grej azz.

Jag är nästan lite frisk! Känner mig mycket bättre nu såhär på kvällen. Taggar inför nationella i Engelska imorn.. KUL som aldrig förr! Har haft en förbannat trevlig dag faktiskt! Schöön musik och Sol gör dagen till 100 % okej! GILLART!


YES!

Det känns så jääävla underbart när man har gjort klart ett skolarbete och skickar in det!

YES!


DAGENS SKRATT!

En liten goding som vi alla kommer komma ihåg från Rhodos.

My & Elin sitter i Baren på Toxic. Dom vill beställa en drink "Lennart"
Men Lennart är tyvär slut.. Då vill dom ha en annan drink..
Neeej, den är också slut. Bartendern Johan offrar sig och säger:
- Jag bjuder på en drink, ska göra den godaste till er!

My får drinker och börjar dricka med dom kända sugrören.
Johan frågar: - Vae deän gjoud!?
My svarar: -
Njae, duuger i Krig!

Haha, ni skulle sätt Johans Min! =D

LÖÖV!


Sjuk blööhnö!

Detta börjar bli lite irriterande, har hostat i över 2 veckor nu.. Var sjuk innan vi åkte till Rhodos.. Men nu!?!?!? Har ju för fan feber och grejer, ORKAR INTE! Va hos läkaren här om dagen också. (idiot) Du är frisk.. Vart fan gick det snett hos svenska folken? Ge mig morfin kanske!?!? SÄÄH

har iallfall legat i min säng i 3 dagar nu.. Börjar bli lite segt. Har för mycket att göra i skolan också för att detta ens ska vara okej! BLÄÄÄ

Jag vill vara frisk
NUUUUU!

Straffen!?

Det dar med straff.. Det slutade fungera. Haha vi har haft kul istallet och har kommer dagens FLABB.


I LOVE RHODOS

TJA TJA!

Vi har haft det for roligt pa dagarna, sa har inte hunnit sitta vid datorn. Men har kommer iallfall lite updates pa vad som har hant.

Dag 1. Pizza vid poolen & bers med kortlek pa hotell rummet.
Dag 2. Sola, sola sola! Sen vare paaaartey i galna lass innan tolv slaget. Sen var det annu mer paaartey efter 12 slaget nar My fyllde 18!

Dag 3. Elin lag deckad pa rummet hela dagen. Bad i poolen chill i solen och en hel del go mat. My somnade vid 10 medans jag och Alec korkade upp och drog mot Svennebaren! Hur jag kom tillbaka till hotellet ar ett mysterium..

Dag 4. Det borjade bra med chill i dillen vid poolen, Alec kom vandrandes lycklig som en hingst pa fyra ben. Denna kvallen var alla pa benen och det bar av mot Svennebaren igen. Paarty som aldrig forr, och basta musiken EVEEER! Klockan 07,00 kom vi tillbaka till Hotellet efter att ha varit pa "efterfest" hemma hos Victor med Oliver och Johan! GILLART

Dag 5. Vi vaknade runt 3.. Pizza vid poolen och chill i solen. Sen var det lilla Mys tur att decka.. Hela dagen lag hon pa rummet och ville do! Jag Alec & elin forsokte dra paaarty, men lyckades inte.. Det blev en drink nere i baren och lite trevlig underhallning med Stigehelmer.

Dag 6. PAAARTY dagen no.1. FRI BAR I SVENNEBAREN mellan 21-24.. Kunde ju inte bli battre! Men innan partyyt var det sol, bad och DONKEN! LIFE IS LIFE! Saaaaaah! Sjukaste paartyt, sjukaste folken My do not forget the little chines mushroom! Denna natten slutade dock inte pa baste satt.. Men det var kul innan!

Dag 7. Idag, alla ar doda.. Solen schteker och vattnet leeker. Ska ga upp pa rummet och sova en stund nu.. Sager bara.. sjuuukaste resan. Kvällen avslutades med resturang käk. GÖTT SOM SATAN Yamas rekomenderar verkligen det stället! Sen var det bara att decka i sängen.

Dag 8. Hemresa.. Utcheckning klockan 10 på morgonen, bussen till flygplatsen gick 10 på kvällen.. Ganska seg dag så att säga. Alla 4 sitter sjuka i ko sofforna och försöker hitta på saker att göra. Det blir lite kort, biljard, dator och äta nutella :) Senare på eftermiddagen drog vi vidare in till staden för att äntligen få äta på DONKEN, det va lille gött kan jag säga. Rhodos stads sista stadsvandring för våran del avslutades med dom små mysiga affärerna.

 

Tillbaka på hotellet var det bara en lång väntan på att bussen skulle komma.. Tillslut satt vi där på planet på G tillbaka till Landvetter, jag gillar det inte! My somnade på golvet medans jag och Alec drog i oss ett par glas vin för att kunna somna & det gjorde vi ganska gött!


FY FAN FÖR ATT KOMMA HEM TILL SVERIGE! DET VA VERKLIGEN DEN BÄSTA RESAN JAG GJORT! TACK FÖR EN UNDERBAR VECKA TJEJOR!!



Jag gillar Mys nya fladdertunga..


RSS 2.0