P & L 2o1o

UUUUHF!

Kan ju säga att Peace and Love ägde hela planeten tillsammans. Lätt det roligaste jag gjort EVÖÖH! 28 Juni - 3 Juli bara det att Jag, Julia "Gobri" och Lisa åkte upp till Borlänge den 27.. Hade all våran packning + 8 LOCK, fatta tungt. Väl framme i Borlänge visste vi inte vart vi skulle över natta men fick tillslut reda på att Campingen hade smyg öppnat en dag tidigare så vi drog med oss Tältet. Inne på området fick vi en lite ful plats vid ett träd knäppte en bärs och snart va festival livet igång. Grannarna visade sig vara AAlex, Jocke, Linus och Jerry från Tyresö. Spenderade första kvällen med dom vilket var väldigt trevligt eller va.. jag fattar inte!?!? HA HA Jerry lyckades somna i vårat tält och Gobri i Linus. Vart en fin första natt med många spottande utanför tältet ;)

Måndag: Nu öppnade campingen på riktigt och folk började välla in på området. Jag och mina homeis begav oss mot resecentrum för att hämta resten av packningen. På vägen blev det självklart DONKEN vid kupolen. Im Lovin It. Senare samma dag blev det flytt med våra grannar till stängslet vid Cooop och nära till vattnet. Kan säga att flytten vart fett värd! Grannarna som slog sig ner brevid oss var från Örebro och helt skjukt underbara! Bärsen slukades och livet var igång. Några skåningar slog sig också ner och hade fet bergsprängare som levde livet med oss en hel vecka! Första riktigt party kvällen, festivalen hade börjat på bästa möjliga sätt. Träffade även en väldigt söt kille ;)

Dagarna gick.. det var inte direkt varje natt man sov i sitt eget tält. Lyckades vakna lite här och där. Mysig festival feeeling! Issa & gänget underhöll oss hela veckan. Vi hade ännu en granne vad namn TOM sjukt schöön jääävel från Gäävle. Aldrig träffat någon som höll igång och tjööta såå som han =D
" Vääänta! Du tappade en ring!!?!? "
" Vaa, nej det gjorde jag inte.. eller vart då!? "
" Det var en LURING" Mohahaha
eller..

" Tänk på den godaste maten ni kan komma på, verkligen det bästa ni vet.. förutom köttfärslimpa då.. " Vem fan tänker på Köttfärs limpa om inte TOM feesk fitta Johansson!?

Duschandet var brainfreeze med shampoo, dagarna bestod av sol och ÖL. Kvällarna bestod av samma sak fasst med för mycket roligt folk. Banden som spelade var bara ett bonus i mängden. BACKA RÅÅÅ!

Lyckades också bli av med min plånbok på Jay-z Så missade det mesta. Gjorde också av med 100 spänn på ett laser svärd? Trooor du jag ville ha det eller?!? Ehm, jaa det ville jag =D

Får inte ens med hälften av allt som hände.. Men jag längtar redan tillbaka och måste erkänna att det var den bästa veckan i mitt liv. I LOVE PEACE AND LOV. Nästa år KÖÖR vi Camp: BAAACKA RÅÅ!! // knulla alla brudar, wooohoohoowhooo.

livet leker
PEACE AND WAR
// Ännie TO the fucking Wännie



RSS 2.0