Söndag IDAG IGEN!?

Helgerna går så fort och söndagar är så sega? Imorn är det iallfall måndag.. Det skulle kunna få vara det om det inte alltid måste var den första dagen på skolveckan. Men nu är det ju så att det är det, så vad ska jag göra!? JAG SKA ÄTA OTBÅGAR OCH POPCORN ;) Avsluta denna dagen på bästa sätt för att kunna tagga en ny vecka full med ös och träning! ME LIKE! STRIKE!

GALEN HELG!

HEJ HEJ!
Nu sitter jag äntligen vid min kära dator igen! Det har varit en underbar helg kan man väl dra som slutsats. Började med utgång på deep i Götebrg i fredags & bussen hem till thn på kvällen för att avsluta natten på bästa möjliga sätt! I LIKE! Lördag såg ungefär ut som en bil tur upp och ner fram och tillbaka och avslutades med chill hos Alec!
Söndag: IDAG har varit en schöön dag, donken och film mys hemma hos My! Hon är schnygg! Orkar inte tjata mer eftersom ingen care lixx? HÖHÖ

Nu blir det lite Tv och sen MAT!

GO FOR MONDAY


Min ängel Marre & Wäännie from friday night!

Göteborg idag!

ÄNTLIGEN, idag ska jag ner till Underbara GÖTEBORG och träffa min underbara Mamma! Kommer nog stanna hela helgen om det inte taggas lite party här hemma på lördag?! Är ju ensam hemma och grejjer! Men tror det blir en lugn helg med film mys och massa sköna folk.

So, let's have some fun!



ÄNNIE & MÄMMIE!

Dagens Schnygging!

Sean William "Stifler" Scott




Kungen i American Pie the "Stiffmeister"
ME LIKE

Skola idag fukktiskt.

Sha sha!

Idag kom jag upp till skuulan, YEES! Känner mig mycket bättre och är nog på godens väg att bli återställd nu! Va ju hemma igår när alla ha verkat ha en toppen kväll på Lippan.. Men bättre kvällar kommer kan jag löva! Och må bra är faktiskt det viktigaste för mig just nu, orkar inte ligga i sängen och må kääss annymååre. SÅÅ, WUUHU

Humöret i topp och gasen i bott!
GO FOR IT!


//ÄNNIE WÄÄNNIE IS BACK!

Donken I like!

Nyss kommit hem från donken. Blev lite pommes, vatten, paj, dipp, McFlurry och Milkshake. Det bästa av allt är att gratis är gott! Känner mig till och med lite friskare AZZ!

Ringde nyss till Geten som taggar Lippan ikväll. Fy fan, det är Fronda och alla är ute utom jag.. Men va fan kan jag missa!? Inte mycket, men det är tråkigt att ligga hemma själv när alla har "kul" på krogen. Men skön sömn får jag iallfall!

Så nu ska jag sova. Hoppas på nicedreams inatt.
Godnatt & Sovgott


//ÄNNIE

DAGENS SKRATT!

Varför parkerar utlänningar på fel parkering?
- EEEEEY, Parkering!

HÖHÖ!


DONKEN FOR REAL

YEEES!

Nu blire fan donken på dirren.
Mår fortfarande som på pirren.
Alla taggar Lippan idag..
Utom jag ;)

KÖÖÖÖR BARA!

WUUHIHUU, DONKEN, DONKEN, DONKEN ♥


SAHARA ÖKNEN!

FY FAN! MITT FACE SER UT SOM SAHARA ÖKNEN!
HAR ALDRIG VART SÅHÄR TORR! UUÄÄH!
ORKAR INTE! LET ME LIVE FFS!
ÅÅÅH!

Hemma idag..

HEJ

Ligger i sängen med Vissan. Mår som jag förtjänar.. har galet ont i magen, ont i kroppen och är tröttare än aldrig förut. Blir att stanna hemma från skolan idag och försöka bli lite friskare alltså! Detta är schmale bale galet asså.. Drömmer mardrömmar varje natt, kan inte sova för fem öre! ÅÅÅÅH, ta dette lille spööke ut fran maj nu!
Nej, nu ska jag vidare till sängen. See you laTer.

Glöm dina bekymmer,
imorn kommer nya!


DAGENS SKRATT!

- Vad heter Kina's sämsta trummis?
- No-time-ing!


HAHA!

Ingen ork

Sitter på kontoret i skolan och lyssnar på musik. Borde plugga.. men NAAJ, har ingen ork dirr azz. Så nu blir det att kolla lite jokes on the intörnätt. LETS GO!

Försovning igen..

FAN DÅ! Har försovit mig idag igen.. börjar bli lite rekord nu asså! Mår fan inte bra. Vill bara sova i en vecka och sen vakna upp pigg som en mört.
PEACE

Dagens Schnygging!

ANDREAS I PARADISE HOTEL!



Galet snygg och hoppas på vinst! =D

VA FAAN!

VAD HÄNDE? VART TOG TAGGET VÄGEN!? ÄR FAN HELT ALLMÄNT DÖENDE. NO ENERGY. AT ALL. FYYY FÄÄÄN!


DAGENS SKRATT!

Alla barnen tycker om hela gurkor utom Alva som bara får in halva.

FATTA ATT JAG ÄR TRÖTT!? HAHA

Sovmorgon

Idag vaknade jag och var död som en daggmask. Ingen ork någonstans.. drömmde fan mardrömmar om LIVETS FEST hela natten idag igen .. INTE KUL! Fyyy fään. Drömmde om mitt livs kärlek med ^^ Så det fick ju bli LIVETS sovmorgon LÅÅ.

Jag mår fan inte okej efter Branäs!



UNGEFÄR SÅÅ.. BLÄÄÄ!

ANDREAS TILLBAKA!

OCH VEM KOMMER INTE TILLBAKA!?
JO ANDREAS! =D


Efterlängtat Paradise Hotel!

NU ÄR DET PARADISE! HAR FAN LÄNGTAT LITE..
Och det bästa är att jag va med Andreas i Branäs.

TITTA


SAKNAR MIN MÖSSA!

JAG SAKNAR MIN UNDERBARA SVARTA MÖSSA!
FYY FÄÄN!!

R.I.P

Äntligen hemma.. Eller?

Herregud! Livets fest är det ända jag kan säga nu asså.. HAHA

Branäs har varit galet. Bussresan dit va som party ännywär. Och det var där allting började.. Susanna klunkade i sig dom första ölen och sen vart det kört.. Ölen klunkades varja dag hela tiden och 2 ord kom ur susannas mun. "LIVETS FEST" (sen lite babbel efter det också) "SHALALALALA" Kan säga att alla var lite trötta på dom orden när vi skulle hem.

Mycket sköna fölk var med på resan och det va kul att träffa lite annat folk än alla idioter här hemma i Trollhättan. SÄÄH! Och det är ju aldrig en resa utan att träffa danskar for fään. Hittade några en kväll som tänkte bjuda mig på "livets" spliff.. Vad har hänt med folk!? Tackade såklart nej och gick tillbaka till våra fina baracker och upp till andra våningen och våran lilla lägenhet. Mötes alltid av en full Heiniken som sjöng "LIVETS FEST" HAHA!

Åkningen var sådär, iallfall för mig.. Blev samanlagt 6 åk.. På fyra dagar!?? HAHA inte så kul asså! Men det gick förbannat fint när jag väl var uppe i backen. Efter åkningen vart det after ski (utan livets fest) lite skönt faktiskt. Väl där inne var det live band " Las Vegas " 2 galna rockare som sprang runt och sjöng medans vi satt och hade förjäääävligt kul! SCHMALE BALE GAAALET!

Kvällarna fortsatte med party på rummen och sen vart det ju självklart nightclub! Livets musik och livets fest! Mycket mer än fest går nästan inte att säga. Och maten var ungefär 2 nudel paket på 4 dagar..

Avslutningsvis kan jag säga att det har vart gaalet kul! Haha, värre buss resa hem får man ju leta efter också.. 5 timmar i en buss med 50 ungdomar varav alla luktar UUUUÄÄÄH! Så det var gött att komma hem med. Glömde nämna en sak också.. Tappade bort 1 sko, min kamera gick sönder, min jacka gick sönder, mössan borta, favorit naglacket m.m. INTE KUL

Fast väl här hemma är det inte så kul..
Saknar faktiskt "Livets fest" lite grann..
Eller saknar nog att inte vara hemma i THN..

PEACE AND WAR
//ÄNNIE WÄÄNNIE



"LIVETS FEST PÅ BUSSEN"



Lite party första dagen








BRANÄS IDAG!

HEJ!

Måste fatta mig kort, har inte packat och gjort mig iordning än.. har endast exakt en timme på mig nu. Men allt löser sig kan jag meddela! Vill bara hälsa alla här hemma att ha det riktigt bra nu hela helgen. Det ska iallfall jag. Och sjukanmälan har ju aldrig skadat att få vara ledig? HÖHÖ
NEEJ! Nu måste jag rusha och dansa till feting musiken. HAVE IT GREAT! LÖÖÖÖV!


Eftersom ni inte får höra av mig på fyra dagar nu, så ska ni se lite från mig iallfall ;)
FLIPPARN'S TÖÖÖS!



PEACE AND WAR!
//ÄNNIE WÄNNIE

Packtrött!

PHUU! Är inte ens klar än.. Har rensat ur alla mina saker överallt hemma bara för att hitta mina saker. Vissa är borta och vissa saker finns som inte har funnits tidigare. Men nu är väskan mot branäs för full.. så då måste jag ju byta väska eller ha fler. Och organisation nu!? AAAALDRIG. Ska sova och försöka vakna pigg imorn!
Skriver ett litet snabbt inlägg imorn innan jag åker. Ska även bjuda på en liten film serru =)

SOV GOTT ANNIE!
*TACK*

PACKAR

Hej hej, jag är galet lite stressad.. börjar alltid i sista sekunden kan man säga. Kom nyss hem från en trevlig shopping-runda med Pontus :) Nu är det bara allt kvar, tänka, packa, hitta, tvätta, duscha och sova. Måste tagga vidare nu med musiken pumpande ur mina högtalare!

Just nu är jag i en förtrollad värld och återkommer senare som normal. HOJ


TAGGA BRANÄS!

Känner en förbannat grym tös som heter Emma Bennhage vettni. Hon gav mig ett litet tipz inför branäs. Det lär ju bli dance in branäs 2010 med denna sköna låt ;)



THANK YOU THORN!



Branäs imorgon!

Sitter i skolan nu igen. Dricker kaffe med David. Föebannat fint måste jag säga. Är galet taggad på att packa ikväll inför branäs imörn serru! Ljudet pumpas ur datorn "kiss me thru the phone" dharaththtahadta. Chillar livet och ska inte ha lektion förän halv 1 idag serru. Så nu ska jag försöka plugga littä. HOOJ!



Ha det bäst, jag är en riddare på vit häst

Paradise Hotel

Nu har jag lite tid att skriva, höhö. Har schtekt med My hela kvällen. Tittat ut resa i April och det lutar åt Rohdos! Ska bli förbannat kul att dra en lite trip! Förövrigt.. vaa faan! Vadå att Kristoffer åker ur PH? Vad gör Pontus kvar? Vart fan gick det snett hos den schnöbben eller? Det är det som är frågan.. Eller va det frågan? Eller vad är svaret? Ingen vet, mer än att han är retard!

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Blir lite sent idag som kommer leda till trött dag imorn.. NAAAJ, det e bara att TAGGA! *Smile

Sov gott to0 night,
so that tomorråw will be3 alright!


//ÄNNIE WÄNNIE

MY!

Jag kan inte skriva länge nu, det e bara reklam.. PH pågår! DUHRUTHURHTHU. Min bästa vän av dem älle ligger brevid mig. Hon heter My och är förbannat fin. WOOH, nu börjar det. Hörs snart Låå

SEE THE SUN AND RUN!

Seg morgon..

God morgon = Seg morgon. Upphöjt i 3

Vaknade imorse och försökte tagga mig upp ur sängen. Idag gick det verkligen inte, men hann ändå med bussen. Fast varför tog jag den? Börjar ju 2 idag jue. ANNIE! Eller just det, jag skulle ju träna. Men inte ens det orkar jag tagga idag men får trösta mig med att det är bra att ta det lite lugnt ibland =)
Sitter nu på kontoret och ser ut som en zombie, så nu blir det make-up on! Resultatet kommer snart

//ÄNNIE WÄNNIE

Före



Efter LÅÅ


HAVE A GOOD DAY!

FOREVER YOUNG!

Sitter och lyssnar på den skönaste låten just nu!
JAY-Z RULES!



Ögon i kors

Nu är ögonen verkligen i kors men lyckades hålla dom öppna under PH. Catja åkte hem ikväll, väntat faktiskt. Hon har vart grym, men gillar henne inte dirr så att säga. Får väl se vad som händer nu i framtiden LÅÅ! Och han dära Pontus som är med? VART FAN GICK DET SNETT!? Han kan ju inte ha alla glasen i vitrinskåpet..

Nu blir det sova,
YEES!

Godnatt, kyss & smek, massa KÄRLEK

PH kväll!

Tja everyboddy!

Nu vart det slut på musiken och istället laddar jag för sängen. Är galet trött och sängen är schmale bale skön! Chitt chattade nyss med Geten i telefon, hon har gjort dagens kap och köpt ett par stövlar på Tradera.. GRATZ! En sak som är lite kul ikväll är att det är Paradise Hotel, dhuruthtuhtu. Som jag har sagt förut, världens onödigaste program.. men värt att följa om man inte har nåt Liv ;)

Så nu säger jag HOJ så länge.. Kankse hinner skriva något lite senare med :) Förresten, självklart blir det ju att tagga träning inför imorn också. Ingen skola utan träning på Sportlife!

Sängen är bäst,
jag är en riddare på vit häst.



♣ MYS PYS ♣

Musiken strömmar!

Hallå dem äälle!

Lite efterbliven som jag är.. så har jag änligen fixat en liten rakkarns kabel från datorn till mina grymma högtalare. Resultatet är att en dansande & sjungande Annie nu hoppar omkring i rummet med vilken musik hon vill med max volym! WUUUHU, räddaren som i nöden hjälpte mig att hitta kabeln är vid namn Hampus "Muff" Bryngelsson, gillar han hårt asså! Nu kan jag inte sitte här längre, nu blire DANCE, DANCE, DANCE!

Hörs senare =)
Puss & Hej



Godmorgon!

Hej hej där, idag är jag kär :)

Vaknade nyss upp hos Geten. Har sovit som en iller inatt, legat och rtckat hela natten och detta har lett till att jag är tröttast i hela världen. Vet inte riktigt vad jag drömde om inatt, men det va nog ingen skatt :( Jag som skulle bli rik idag, för la köpa triss sen och hoppas på det bästa... Nyss duschat och försökt göra mig lite iordning men dääm vad jag är trött azz. Ska titta till Sofia, Geten nu och tagga lite innan skolan. Blir nog lite Disco tror jag.

HÖRS SENARE, NÄR GETEN HAR DUSCHAT OCH BLIVIT RENARE!
SÄÄÄH!


Städkväll!

Shu svej låå!

Ligger nu i Sofia "Geten" Erikssons soffa. Har städat hela hennes fina lilla hus. Som vanligt sitter Geten vid datorn och kollar in sidan Tradera, hennes nya homepage. Mohahaha! Ligger och väntar på att få gå och lägga mig och tagga en ny skoldag. Skolan är det bästa jag vet vettu. Så nu ska jag släcka datorn och ta tag i tandborsten och greppa täcket. WUUHUU, what u say, mm what you say. SÄÄH

Godnatt, inatt,
ska jag drömma om en skatt.
Imorn är jag rik,
slut på replik.


KÖSS

HATART!

Söndag, kl är 15:40

Kom på att jag måste köpa lite saker på apoteket innan det stänger. Så resan idag blir att åka ut mot överby för att händla litte! Bussen går om 20 min och jag är redan klar (rekord) duhruthuthtuhtu. Efter Overbye så blir det chill kväll hos Geten. Ska bli litte mysigt såattsäga, måjagsäga.

Så hörs senare yao, yao!

BLÄÄÄÄ!

Mardröm?

God morgon får jag väl säga.

Inatt har jag sovit som en blinkande disco kula.. förbannat jobbig natt. Drömde att jag tappade bort alla mina saker, alla jag va med och blev uppförd på ett högt torn med ras risk. Kanske inte riktigt hänger ihop.. men fy fan, allting i drömmen var verkligen klump i magen. Efter allt det jobbiga så drömde jag att jag va på ett läger, och gissa vem som skulle sova i samma rum som mig? En person som jag nog faktiskt tycker om galet mycket för den han är! Självklart så ska man ju alltid vakna upp i bästa stund.. Vaknade när jag kom in i rummet för att träffa honom. BLÄÄ!

Förbannat tråkigt!
:@

Söndag, sista dagen på helgen.

Nu har Geten och Vissan lämnat mig här helt ensam i mitt rum. Karsten gör mig sällskap och värmer upp mitt varma rum. Ligger och kollar på någon kass film, Summer Catch. Det skönaste med att jag snart ska sova är att jag kan sova hur länge som helst. LEDIG IMORN. Duhruthtuthtuthuu =D Blir så förbannat glad! Blir nog träning imorn med. GRÖÖMT

Inatt blir det till att drömma,
och du vet hjärnan tömma.
En sak är säker..
JAG HATAR RÄKER!


//ÄNNIE WÄNNIE

Mys pys med Geten.

God kväll!

Nyss hemkommen från kusinkalas. Edvin 1 år och söt som en sockerbit. Är förbannat trött och ligger i sängen och väntar på leverans. Leveransen inehåller: Geten, Coca Cola, Godis & Chips. Låter som en skön kväll framför tv:n. lästa faktiskt att det är Scary Movie 2 på tv ikväll och bättre humor får man ju leta efter en lördag som denna ;)

Är ledig från jobbet resten av månaden och på Torsdag bär det av mot Branäs. Har åkt skidor en gång i hela mitt liv och då slutade det med skogskörning. mohaha, vi får se hur det går nästa helg! Nu återvänder jag till sängen och ska mysa lite med Karsten innan Geten kommer. Förresten, det är Ace Ventura på tv!

Ha en forsatt bra dag,
i september drar jag till prag.

PEACE AND WAR!




GALEN!


JAG SAKNAR DIG GALET MYCKET! KAN INTE TÄNKA PÅ NÅGON ANNAN ÄN DIG. BLIR GALEN! WHAAAA!

FLIPPARN'S TÖSAR!

Nemen nu ska ni få se, har en skön film på g. Så ladda dina tenntackler och var redo på nya attacker. Filmen i sig är la inte så bra, men jag lovar hahaha! Förbannat sköna flickR jag har som kompanjooner. Se och lär, annars ät fett mycket blåbär.

SKATANS TELEVISION


Dagens Schnygging!

PATRIK SVEDBERG SKOG!



Min Alldeles Egna Storebror.
Förbannat snygg & det ligger i släkten änna ;D

GETEN & VISSAN OTROLIGA LIV!

Sannigen om Vissan & Geten!


Halvtimme lektion.

TJA FÖHFAN.

Vaknade upp som en solstråle idag, IDROTT i skolan hela dagen! Känns gött att åka till skolan då :) Men blev det IDROTT!? Nej.. Istället blev det en halvtimmes svenska lektion och sen var dagen helt plötsligt slut. Idrottsläraren sjuk, funderar på att gå till Sportlife och köra egenom en liten träning med Vissan istället men får se vart det lutar sig åt.

Hej Hoooj, hörs later YOO!

KAFFE!

Tjaaru!

Sitter på kontoret i skolan med Vissan och dricker kaffe. Kaffe är förbannat gött, synd bara att det blir kallt så förbannat fort att man inte hinner dricka upp allt.. Lille stort problem. Har vart och tränat på Sportlife också, förbannat kul ställe det där du! Vissan är lite liparns Tös idag.. ve tinte riktigt varför och kan inte sätta fringrarna på armen och ge en förklaring.. Tyvärr.

Senare idag blir det jobb på Espressohouse i Oden, Pappa, kusiner och Julia kommer nog förbi på en liten fika. Alltid kul med lite välbekant besök. Snart blir det engelska med hon som är gravid. Jääätte kul!

Haajdoew!

PH!

HEEJEE!

Ligger i sängen och är glad precis som vanligt. Har spenderat lite tid med My från Sverige. Hon är för sköön den bruden AZZ. Nu blire snart Paradise Hotel. Fattar inte varför jag kollar på det.. men som sagt, är lite fasst. FYY FÄÄN! Efter skönt tv-tittande blir det söva och tagga träning imorn!

Godnatt alla snygga
Hoppas ni är riktigt stygga
Annars blire tråkigt
Och ännu mer bråkigt?
Eller?


HAAJ!

MY MOSSBERG!

TJA TJA!

Kom nyss hem från skolan.. väntade mig att My skulle dyka upp, men nej. INTE KUL! Så nu ska jag lipa vidare och äta mat så att jag blir glad igen! Efter lip kommer glädje. SÄÄH!

LÖÖV!

Sportlife!

Heeejjee!

Dhuruthuthuthuthu tu! Vaknade idag pigg som en mört (inte) packade min väska och drog upp för trappan mot ytterdörren. Vad ligger inte där!? Jo, en macka och en inslagen vante? Vet ni vad det var i Vanten? OBOY!! LÖÖV IT! Min pappa är bäst i hela världen ♥♥

En buss tur till skolan satt skönt. Sen blev det lite träning på Sportlife. Me like it a lot wiggah! Ich bin, chill med en nybakad bulle och datorn är vad som gäller i 2 timmar tills nästa lektion börjar. See YA

Jag gillar inte glass..

HOOOJ

Första skoldagen 2010

Hellu hellu Mr. Ballo.

Var förbannat trött imorse.. men blev lite mer taggad när pappa hade gjort mackor och kirrat as go OBOY. Frukost i skolan och skryt om min goa oboy, gjorde dagen. NOT Träning på det med Vissan. Gött att komma igång igen på Sportlife. I LÖÖV IT! Sen vart det lektion och glad som en gås hoppade jag in genom dörren *Sprääck och där var mina nya skull candy hörlurar sönder. SATANAPERKULLE! Blir så föööörbannad!

Resten av kvällen har spenderats med mina goda vän Geten. Mat, och Te och Paradise och praliner och sängen och faajt och träning. Kryss på det och vi är kvitt! Tomorrow it would be training and school and some other stuffz.

Godnatt.
Ses på stan, eller på LAN

//ÄNNIE WÄÄNNIE

Slut på lovet.

Hejsan svejsan!

Jag chillar med livet så länge livet chillar med mig. Skola imorn och jag vill dö.. INTE så himla roligt om jag får säga så. Jag har hur kul som helst och ligger i sängen som vanligt. Livet leker manneT. Har som van.igt vart i stan och jobbat, och natten spederades med Geten. Hon är för skön den bruden ska ni veta.

Ligger och tänkter lite på hur mycket man vill ha som man inte har.. Men om man nu får allt man vill ha? Vad ska man längta efter då? Tror faktiskt aldrig att man blir nöjd.. Och nu ska jag stänga hjärnan.. Sova.. och sen sova.

HAIJDI HOOOW!

ND

Party hos Geten.

Schmale baale!

Hoj, hej och nyss hemma från jobbet. Förbannat kul att jobba med lilla söta Frida idag! Vi städade rent ut sagt hela EspressoHouse, det blänkte när vi gick därifrån kan jag hoppa upp och sätta mig på! Nu sitter jag hemma och plattar håret, lika kul som att plocka svamp när man inte hittar någon.. Men men, ska snart begå mig till Geten, födelsedagskalas! Senare bär det väll av till Lipz för att tagga lite dans! Fin fin dag....

Förresten, Blev så himmla glad när jag jobbade förut och det kom in en kille: "Måste bara säga en sak.. Du har sjuukt vackra ögon" Den snubben förgyllde bannemej hela min dag och kväll och kanske natt?

Mohähä, ditt mähä!

Hej hopp, tekopp SÄÄÄH!

PICKLE FACE!

Pickle face, pickle face. You got pickle in your face! Haha, har haft den "låten" på hövvet hela dagen.. Är fan schmale bale gaalen idag! Dhururutuhuthu! Ska iväg nu på chill kväll med mina homies hos en förbannat fiin grabb!

See you later aligeter.

DÄÄÄM GIRL!

Trött..

Godermorgon!

Sitter här på golvet nu och har precis gjort mej klar för att åka med bussen mot jobbet.. Har inte sovit hundra timmar inatt, är trött som en mört.. Har drömt massa konstiga saker och pratat i sömnen, enligt Sofia "Geten" Eriksson. Tycker lite synd om henne med som måste gå upp p.g.a att jag ska jobba.. Men men, ska man sova hos mig får man lida pin ;)

Schmale Baale trött
: är ordet idag..

Skepp & Hooj
Ohj, ohj, ohj

//Ännie Wännie

Underlig dag..

Hellu.

Idag (eller igår) har jag jobbat som vanligt. Helt ensam en söndag.. Inte kul direkt! Var ganska mycket att göra och fölk som skulle störa. Stängninen tog lite längre tid än vanligt. Plötsligt när jag står där helt lonley hör jag mitt namn "Annie" . WHOOTE? Tänkte jag och kollade upp ur kassan och ser en riktigt bekant kille. Trevligt med besök av fint folk. Lite oväntat och lite konstigt kändes det allt att sitta och tjöta i början.. Men sen gled det på som det alltid har gjort. Tillslut lämnade me and the boy Oden efter lite chitt chatt. Blev mer tjöt och Donken på det. Mc Flurry! LÖÖV IT! Var skönt att träffa honom igen och prata lite som vanligt. Det behövdes för att rensa hjärnan och hjärtat lite.. Men kommer aldrig riktigt komma över allt.



Kvällen avslutades med glid och speed with Geten, Vissan och Hampus. ME LIKE!

Nu blir det sova med Geten.

HOOJ

NYÅR

Första dagen på år 2010.. Chips, sängen, Geten, pizza och Sängen. Förbannat fin start må jag säga. Och gårdagen kan man inte säga så mycket mer om än att det va nyår och Party. Efterfest med Geten till 6 in the mårning. Konstig kväll på sätt och vis..

Ligger forfarande i sängen och ska snart sova, jobb imorn. Tänker på det nya året och vad som kommer vara skillnaden till förra året? Ingenting.. Inte som ljuset visar nu iallfall. Samma dagar ut och in. Och den dära killen, han som dyker upp i alla drömmar hela tiden.. han gör mig galen, kniv i hjärtat varje gång. Hoppas att det blir lite lättare snart :)

Nu ska jag sova,
Sleep Tiight
Aiight!


//ÄNNIE



My från Sverige and Ännie Wännie Önskar alla ett GÖTT NYTT ÅR!

RSS 2.0