STUDENTEN!!

Fyyyy fan, ligger i sängen nu och klockan är snart halv 5. Har sovit ungefär 2 timmar.. Fy fan va trött man är, regnet ööööser ner, men just nu gör det absolut ingenting! Detta kommer bli en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag kommer att vara FRI om några timmar. ALDRIG mer skolan (om jag inte vill). FY FAN VA GÖTT!!

Det var ju även bal i förr går. Det var riktigt trevligt att besöka Ronnum med hela klassen och alla lärare. Men blev en lugn kväll och var hemma runt 00.00. MEN IDAG SMÄLLER DET! YEEEES!!

Förresten, min mössa är för stor.. HAHA får vadda den eller nåt innan jag går hemifrån. Mihihhohohahha! :D

//Ännie to the fucking Wännie



Idag är det Bal på Slottet

Godmorgon mr Wännie
Är så fruktansvärt trött. Kan verkligen inte sova.. ursh, klockan är 7.00 nu men vaknade redan för en halvtimme sen.. Inte konstigt att jag inte kan sova när det är BAL idag!! Kan inte fatta att denna dagen är här, det kändes som en evighet från början, men nu är det fan THE DAY!

Ska ligga kvar i sängen en stund och få bort häng ögonen, sen måste jag upp och börja planera :)
Jag ska ju gå med söta lilla Nils på balen. Han köpte världens finaste lila fluga igår, men dock har jag ju inget att matcha!! :O Därför måste jag göra lite ärenden, fixa det sista så att säga änna då va låå jaa.

x Sova
x Börja vakna 9.00
x Ärenden
x SMINK och HÅR hos Emma! 12.30
x Mingel hos MLI 15.00
x Bil "coutége" till Ronnum 17.10
x BAL 17.30  - - - - - >

ME LOVE / WÄNNIE


Bal imorgon.

Hej hej hallå!

Jag sitter nu på mitt rum med världens jääävla klump i magen.. FY FAN va det känns, BAL imorgon, STUDENTEN på fredag och 20 ÅR på söndag. Sikken jevvla vecka!! Kan inte fatta att det har gått såhär jädrans fort. Fattar ingenting, helt tom i huvvet, eller aa, typ 2425346453463524535735634534534513414 tankar, men annars tomt ;)

Jag trodde aldrgi jag skulle få mitt gymnasie betyg, men nu är det fan nära. Har två ynka jevvla uppgifter kvar. MÅSTE göra klart dom innan 14 juni då betygen verkligen sätts. But i know i can do it! WHOOP WHOOP.

Kan inte skriva mer, skakar ihjäl mig. Hoppas på update sen.
Köss / Ännie



RSS 2.0