Bakis häng

Gött bakis från igår, Simon är lite sur, hatar det!

Har hängt med Linnea hela dagen, Strandgatan, bryggan och Slusscafet. Hyrda Yngve och Asta så att vi kunde ta oss överallt, riktigt mysiga cyklar! *SMART* Igår va bara galet, vill inte ens kommentera :D

Jaja, orkar inte ens skriva, vi hörs!

//Ännie Wännie


Korpen!

Hej, hej hallå! Igår gick träningen riktigt bra, förutom att benen är heeelt sönder. Haha är nog för att jag är så otränad.. Det blev korpen match igår också i vbg, tyvärr förlorade dom stackarna med 1-0 men ändå bra spelat. Vädret igår kväll var helt underbart, så det fick bli en liten kvällspromenad också!

Snart ska jag iväg och jobba i Oden, gött att det är så nära :D Efter worket blir det kaffe på Strandgatan med Erki :)

ÄR SÅ JEFFLA GLAD! WUUHU

//ÄNNIE


Good Morgon

Gillar att varje morgon jag vaknar så ser jag ut som en ihop tryck jag vet inte vad, helt svullen i ansiktet, varm som fän & allmänt ihop tryck.. Inte kul!

Har precis slängt i mig en banan & försöker få vaderna att fungera sen igår, världens kramp AZZ. Ska sätta på mig träningskläderna nu & sno en kaffe på Espressohouse, sola på Älvan och sen lång promenad runt Slussarna. Solen skiner fortfarande uta och det känns göööött, förutom att det blåser en del..

Får se om det blir vänersborg i eftermiddag för att kolla på Korpen grabbarna!

//Ännie


Latisen

Träning!

YES! Det blev träning idag!! Först blev det en liten söt fika på Strandgatan med Tobbelicuos (kaffe) solen började gå ner lite smått så då blev det träning!! Sprang först 1 varv runt spikön, sen hem sätta på sig en tröja, ut igen, gå ett varv runt slussarna och sen 1 varv till runt spikön! Mina vader är helt dööööda kan jag lova, men gött är det! WUUUHU

Nu blir det duschen och sen ska jag sitta ensam och lida över att Björnen jobbar.. Hiohoho

Jag är glad, mm marmelad.
//Ännie Wännie


SOL!

Shu hej svej! Det är så underbart när solen skiner ute AZZ!! =D
Har vart och jobbat på Espressohouse i Oden i 3 timmar, köpt vindruvor och nu är jag på soffan för att snart resa mig upp & träna!!
Va ju så sjukt grym förra året och det märks att det inte har varit mycket träning i år.. får bli kärpning nu!! Måste ju ända vara lite snygg inför beachen samt att jag vill kunna orka springa till bussen utan att dö!

Måste peppa mig själv nu om detta ska bli najs!! KÖÖÖR BARA, som sägt.

Sol sol sol =D

//Ännie




Livsglädje

Får att bli lyckligare än vad jag är så är det lika bra att slänga i sig ett glas rött sådär precis innan pappa kommer och hämtar mig!

Laddad för käk och Hockey senare ikväll, kvart mot tjeckien.. Kan gå hur som helst men hoppas förbövelen på vinst. Förresten så är jag sjukt party sugen.. :D

Hare najs, fågelbajs.

//Ännie


Soffhäng

Alltid detta jeffla soffhäng, börjar bli segt nu.. Är ledig galet mycket nu och det är fett tråkigt när alla andra jobbar + att det regnar. Finns verkligen inget annat att göra än att ligga i soffan och hänga..

Ikväll är det middag hemma på göteborgsvägen hos far. Ska bli grymt gött & trevligt att träffa la familia! Nu får jag väll återgå till soffan och bubbelvattnet..

Shudululuuluu
//Ännie

Long time ago!

Den senaste tiden har det hänt mycket!
Har flyttat tillbaka från gbg till Trollhättan skaffat mig världens bästa pojkvän och flyttat ihop :)

Bor mitt i smeten nu och allt går supér. 28 februari flyttade vi in och det börjar bli lite ordning på grejjerna nu. Ska bara upp med litte mer saker på väggar m.m.

Men däremot så har vi fått upp projektorn och duken, så nu är det Bio för alltid!!

Ville egentligen bara skriva att jag är super duper lycklig!!

//Ännie Wännie


RSS 2.0