Rang

Jobbade som en BEAST idag på lilla Espressohouse i staden. Blev ändå lite glad efter stägning när min IDOL Rang kom och hälsade på, fick lite inside information om Kungarna av Tylösand.. HAHA Dock typ 1 timme efter med stägningen.. Men väärt kan jag säga ;)
Kvällen har spenderats med Geten på etage parkeringen och självklart Donken där vi mötte schöna snubbar i typ av "kusin" Simon, "ögat" David och Carl.. Sjukaste storiesen om superman m.m HAHA Vidare hamnade vi i Getens stuga där jag nu ligger i en svart soffa och skrattar för mig själv och tänker på solen. HÖHe

Chill out and chill in, fan va kul det hade vart att spela plockepinn!?!?!

LOVE from Ännie to THE Wännie


Rewind!

Lite snabbt: Besöket i Göteborg i Måndags gick bra! Inga nya tjocka väggar :)  Dock kända jag mig sjuk som ett djur!! Så jäävla hemskt ont i halsen & självklart den vanliga outren! Blev bilen hem till Trollhättan och sängen i 4dagar.. HALSFLUSS! Hatar att vara sjuk heeela jääävla tiden! SÄTAN. Missade sjuuukaste kvällen på Lipz i fredags, ALLA va ute och då menar jag ALLA, till och med RANG ... Men jag låg hemma i sängen och pratade med Geten! :D

Igår vart det lite "halloween" party i VBG hos Pontan. Sjuuka folk, sjuuka drink lapdance:es. GALET är ordet!

Inte KUL, snart jul..   HEJ

Det vackraste jag vet!

Simon är på G hit nu innan vi drar till GBG. Ligger och lyssnar på sjukt schöön musik! Gamla godingar och ENYA som susar i säven och jag mår fett bra. Liteen drink på det och vi är kvitt... JA TACK!

//Ännie


Seg dag med Jirre!

Det blev ändå en schöön kväll igår! Meza och sovplats i VBG. Imorse vakna jag av värmeslag och hosta som vanligt. Bilen kom och hämtade upp mig runt 12 och efter det har jag och Jirre chillat jäääärnet. Donken, road trip, mat, listor, spaghetti. MM Snart blir det privat körning till GBG. Hjärt undersöökning imorn. Kan ju vara trevligt!?

Ska diskutera vidare med Jirre nu! Haa´reee gött!



Bishop!

Gillar att man hamnar på Bishop arms med pappa pch kusiner m.m. Lite bäärs och sen blev jag glad, JAAA TACK! Helt sjukt kul att träffa kusinerna också, gaalet längesen!
Heeelt RANDOM från ingenstans kommer Gobri till Trollhättan, underbart! Så nu sitter vi hemma hos mig och super som djur. Gillar att vi inte vet vart vi ska ut eller nåt... Men hoppas på ett galet avslut! Får se vart kvällen tar vägen, SKÄGG!


DAGENS SKRATT!

SKÄGG, SKÄGG, SKÄGG SKÄÄÄGG SKÄGG SKÄÄGG SKÄGG!

Hahahahahahaha, skrattar så galet mycket åt NEMO i Kungarna av Tylö asså. Fulaste någonsin och så friktansvärda människor är fan svårt att hitta! Underhållning på låg men sjukt kul nivå! gillarT :D


Fhotómodell!

Idag drog jag åket till Uddevalla där mina söta kusiner väntade, mina börder med så klart! Sanna, Jesper, Edvin, Ellen och söskonen Niklas & Olliver skulle nämligen få vara lite modeller denna dag. HAHA, Farbror Morgon lekte runt på golvet för att vi skulle skratta vilket var gaaaalet kul! Hoppas på att några kort blev bra iallafall, ska ju ändå vara en liten julklapp till Farmor och färför :)
I 3 timmar har jag nu legat i sängen, kollat Vampire Diaries. GAALET BRA, gråter ungefär en flod varje gång AZZ. Depress när avsnitten tar slut och man återgår till Fejjan för att skrolla upp och ner.. BLÖÖH

VAAD HÄNDISH IKVÄLL RÅÅÅ!??!?
Återkommer ;)

//Ännie


Smyg start Halloween!

Har vart en underhållande dag! Började sjökvjkart med att jag försov mig till halv 10 & tror ni inte att det aitter en spindel på golvet då eller!?!?!? Blev ju försenad lång tid, HELVEEETE vad jag hatar dom. När jag väl kom till skolan var det hyffsat chill, hade möte med min projekt ledare och sen vart det MATTE som jag älskar mest av allt! Fy fan va jag verkligen går in för dom lektinerna =D
Kvällen blev grym med Halloween party oss Mlii Tacos och massa MYS gillart. Sen kommer min kusin Simon & David och hämtar mig, så jäääääävla nize att dagen avslutas med DONKEN, det är då jag mår bra!

Nu ska jag sova inför fotona som ska tas imorn
kusinerna ska åka till uddevallla. NICE
//ÄNNIE


Första snön!

Gillar denna dagen lite iallafall! Började med träning på Sportlife imorse, självklart med Geten from the hudd! Sen vart det att springa in i skolan och planera vildmarksdagarna nästa vecka! KUL JUE! Sen efter det va det snabb mat och prövning av studentmössor! Funderar på om jag ska ha kameran eller inte.. HUM?! Får se hur detta blir asså änna då vaa!
Efter en stressad dag i skolan flög jag in i möte kring mitt projektarbete som går GALANT. Sen var det power walk som gällde. Väl hemma vart det sängen och bästa ävöh, Kungarna av TYLÖ. Helt sjukt kul fukktiskt! Men efter ett tag blev sängen seg.. Så då blev det DONKEN med bästa MY låå! Väl där kom bosse & seger m. gäng. Fulla och glada kan man ju säga... HAHA

Ohj, efter typ 2 timmar på DONKEN skulle vi ju hem också. SNÖ STORM ute.. Låg i 30 hela vägen hem, men mysigt är det med lite snö i denna gråa årstid.. Me liiike. mums.

Nu blir det LAGGET och sova.
Nya drag och feta tag imorn.
NATTI



Gbg in my <3

Drog en liten tripp dirr efter skolan ner till GBG. Träffade självklart Julia på stan, skulle bli en mysig fika men slutade på Donken. Pengarna räckte inte riktigt. 54 kr på kontot, ÄR DET KUL ELLER?! Ööh nej.

Nu är jag dödens trött efter cykel turen på Rese. Så nu blir det godnatt sagor med Karsten. MYS
Förresten så kommer Geten och hämtar mig kl 7 imorn. SPORTLIFE på schemat.

//Ännie


Ha det så kult på Resturangen!

Min kära vän Bryngel klarade teorin idag och imorn är det köörnig. Han kommer klara det!! Lövar dig!
Har vart en trevlig dag idag även om jag har varit fruktansvärt trött.. Blev cesar sallad med pappa på Bishop förut, underbart GÖTT! Sen har det vart chill mode med Geten och HA DET SÅ KULT PÅ RESTURANGEN!

Nu ska jag sova schöönhets sömn för att tagga träning, skola och massa plugg imorn! gillarT

Guddnatt chitt chatt
/Ännie Wääännie

Panik!

Ligger i sängen och är hur trött som helst.. Kan verkligen inte somna! Tror det beror på att mina tankar är 34545 mil härifrån! Har världens panik över skolan, fattar inte vad jag håller på med! Vill bara vara klar med det nu och DRA härifrån. ORKAR inte göra samma sak 24/7 längre. Vet inte ens vad jag ligger och tänker på men det måste vara galet mycket för jag somnar inte & när jag väl gör det så vaknar jag varannan minut. INTE KUL

Var är min sista minuten resa!?!?

/Ä


Dagens Skratt!

Jag gillar ändå att man blir så jävla glad när man ser David dansa.. Tur att inte move: sen kommer fram på LIPZ? HAHAHA gillarT
//Ännie Wännie

Sinnes helg!

Gillar ända att det har varit utspår sen i torsdags.. Fredagen tillbringades i sängen mer detaljer kommer inte tyvärr.. Lördagen var en trevlig kväll som började på mitt rum och sen vart det för ferre i stan, buddys, byttlers, meze och vidare med Taxi till VBG. Säger bara dynamite i Hissen med cleman!? HAHA
Är gaaalet otaggad just nu, måste börja ta allt lite seriösare för att det ska funka.

Ursh blää fy, hatar när det är såhär.
BREE


Ännie

Lipz med syschan idag!

Jag gillar ändå att man aldrg någonsin ska gå till Lipz igen men ändå är där 24/7.. Men idag är ändå en anledning (som alla andra gånger) David är in town, Hampus har fyllt sjukanmäla sig själv till skolan, Jull the bull ska med! YES kan inte bli mer paaarty! Nu ska jag, Viss the piss and Syschan dra in mot MUF lokalen och paaaarta med SCHÖÖNT folk! GILLART!



//Ännie Wäännie

Projektdag idag igen.

Sitter i skolan och chillar på räkmackan! Ska fortsätta med projektplanen idag och verkligen färdigställa skeeten. Kul att man har 8.80 kr kvar på kontot.. Det lööönar sig att shoppa skit har jag hört!! Inte så, men vem e såå groov egentligen!?!? Laagget!
Nu är vi klara med våran söta lilla coachgrupp, vi har bestämt lunchmöten varje onsdag kl.11.30! Sääh som att någon bryr sig?!
Have a cute day
and stop pray!
//Ännie



Sol!

Idag har varit en sån dära seg dag.. Har inte hänt någonting.. Låg hemma i sängen förut och kom på tanken på godis från Hemmakväll.. Det hade suttit som pricken över iiit. Istället blev det låång promenad och Sol, mera sol på Meddo Peddo! gillarT förrsten, FAN va duktig jag är ändå :)

Tror ändå bullen vill ha kaka azz!




Projektdag!

Igår vart det fotboll och SJÄLVKLART förlorade Sverige med 4-1 så jäävla fruktansvärt! Vi kan ju inte spela fotboll och jag skäms lite AZZ! Idag vaknade jag upp på en lycklig plats och vandrade sedan mot skolan för att gå på den "givande" mentorstiden.. Trodde som vanligt att vi skulle få lite INFO och få våra handledare, men kul att typ ingen är här och att vi bara ska ha en liten introduktion.. Asså inte så, men vem e så grov!? Ska snart sätta mig ner och arbete med projektet och hoppas på att det går bra. GE MIG TAGGET LAGGET DÅ!!
//Ännie Wäännie
Shittz and skäälie



PLUGG!

Jag fattar inte riktigt vad det är i mig så gör det så galet svårt att bara sitta still och plugga lite.. Kan verkligen inte koncentrera mig, speciellt inte hemma azz. I skolan funkar det sålänge inte jobbiga jäävlar kommer in och leker havet stormar! HAHA
Får ändå ta tag i detta nu, börjar lasta på mig liiite för många uppgifter! Laaaagget Annie, KÖÖR BARA!

//Ännie

Fulaste någonsin!

Fy fan, kul att man blir sä snygg asså.. Grovaste någonsin. Blir makeover nu på dirren azz..

Nu blire kort!

Laddar inför skolfotot om 10 min. Laaagget! Galet på grovet på lagget på Lotta. Nu måste jag springa ner. Sista skolfotot ävöhr! gillarT brett!



//Ännie

Schöön dag!

Försövde mig som vanligt till skolan.. Illa, men chill i grillen! Sen vart det en mysig fika med GETEN och Kvarnen och Bellan! Riktigt smaskigt, föööör mycket shopping innan det dock. 3000 spänn fattigare riddare. Men vad gör man inte för att livet ska leka!??!
Sen bar det av hemåt med Geten för att äntligen kolla på Paradise Hotel. Fan längtat i ett år... Va typ exakt 1 års sen Geten fick sitt namn också & nu kallas Sofia det i hela Thn faktiskt. *Stolt som en gås. För att sätta KNORR på dagen blev det Sola på Meddo peddo och sen en lååång promenad helt ensam, laaaaagget!
Såg ett stjärnfall också, så har en sjuk önskan som jag hoppas slår in AZZ. Måste få min schöönhets sömn inför fotot i skolan imorn, bästa dagen i mitt liv!
Chill out Mate!
//Wäännie



Hampus Bryngelsson 18år!

Fy fan va kul det va hemma hos Hämp i Lördags, lite vin och alla va lite runda om fötterna. Sjukt god galen mat och sjukt kul galet sällskap. Mio hade kommit på en förbannat fin lek som alla tog del av runt bordet, förutom Martin som vi lurade att alla hade gjort den individuellt. HAHA
Kan inte mer än bara skratta nu AZZ

Bara att titta och njuuta, HAHAHA

Prag va reetligt!

Fyyy fan vilken underbar resa det blev med klassen! 18 timmar i buss, 3 färjor massa åkande men tillslut va vi framme i Prag. Vi vandrade till det lilla pensionatet som blev vårat party hus till slut, litte reetligt.. mm ja tack AZZ. Började vandra runt på en liten sightsing och sen vart det Party i 3 dagar! Så galet grovt asså! Lite ledsamt va det att besöka konsentrations lägret dock, mycket känslor och många blev riktigt löösa.. Maten va skit men spriten va fint! Trötta mornar och sena nätter ursh fy fään va det sprätter att komma tillbaka till Trollhättan!

Finns mycket att berätta, men det är så tråkigt att läsa. Men stöd orden funkar alltid!
Grovt
Lagget
Lotta på Lägret
Pundarn med skon
Kärringen som mucka
Riktigt reetligt!
Uteliggarna..
...a..a.  aaa
DONKEN
Lööst..
Lindemans galna fyllor
Sist men inte minst, Hello, Prag är en skeeten stad..  HAHAHA!

En liten reetlig film från Marknaden i P
rag. Jag, Viss the piss & Lotta köpte rånar luvor och körde vårt RACE. HÖHÖ

Chicka chicka chiiii, FEJK ID!
/Ännie Wäänie

Nu bär det snart av till Prag!

Har repat mig lite idag med Donken till frukost. Va en riktigt trevlig kväll igår som spenderades till att börja med i Vbg =) Sen bar det av för att hämta fylle folken från stan, schmale bale gaalet.. My va aggresiv och resterande hade ingenstans att sova. My har inte ångest idag... HAHA
Har packat klart väskan nu och sitter med mjukis på fluffmattan och bara väntar på att få åka iväg mot lidL och bussen till PRAG! Det ska bli fruktansvärt sinnes kul att åka! =D Så nu måste jag platta håret serriö.

Mår så sjukt bra till och med utan chokla! YES

//Ännie Wännie signing OUT


JAG ÄLSKAR DIG MARRE!

Prag!

Imorn bär det av mot PRAG med klassen! Ska bli fett nice! Bussen avgår kl 15.00 från lidL. UNDERBART, det ska bli fruktansvärt gött att komma från fu Trollhättan for a time asså! Wiiie, är upp i varv 65775778 typ. HÖHÖ, nu ska jag chilla vidare i rummet med all packning. BRB när allt e klart!
//Ännie Wännie

RSS 2.0