BOKAT BILJETT TILL PEACE AND LOVE!

YEEEES!

Nu är biljetten till P & L bokad! Kommer bli gryymt.
Har bara ett litet problem, jag och Julia "Gobri" Jireland har köpt tågbiljett så att vi kommer upp en dag tidigare än dom släpper in oss på campingen.. Undrar vart den resan kommer sluta?! MOHAHA

Har vart på Spinning med Geten nyss & är död som en överkörd hare på 45an. Dock blir det träning senare på o2 när jag kommer hem från skolan! Måste tagga beachen nu!

SEE YAA, WHAA


Gobri and Ännie <3

Taggizåår!

Helt underbart med en dag som denna. Har verkligen hunnit med allt: Försova mig, Åka bil till skolan, Äta, Gå på lektion, Åka bil hem, Banken, Städa, diska & tvätta, TRÄNING, Äta, TV, Sova! Som att denna dagen skulle vart underbar?! Kommer aaaldrig på fråga. Längtar efter dom dagarna som ser ut såhär: Vakna, Äta, Sola, Bada, Äta, Sola, Partej, Sova. Lite smått så ja.. GIVE ME SÖMMAR

Nu ska jag sovizår
Don´t have smutsigtzhår


Sleep Tiight, Aiight!


My från Sverige <3

Städning till 100 %

Shu flöjt helloj

Skojjar inte, MUSIK! det bäst som finns. Håller på att röjja rummet nu som ser för djävvligt ut. Men utan sjuka låtar som Stereo Love, hade jag inte klarat att lyfta fingret.. SÄH
Är nästan helt klar med garderoben (har bara tatt 2 timmar) sen ska jag gå på dammsugarn och mucka litte, sen blir det golvtvätt & vipps i sallabimmen så har jag världens renaste rum LÅ.

Nu återgår jag till städningen och höjjer volymen till 234543434,6 på stereon.

SEE YOU NIGGAH!

Försovning idag!

TJA TJA!

Lyckades självklart försova mig idag, inte lite heller.. Skulle upp vid 7 men vaknade gutt som fään kl 11. Lite gött att sova ut sådär på morgonkvisten vill jag lova. Sitter i skolan nu igen, ovanligt är inte ordet. Vissan sitter och taggar träning som en mört, kött kött!

Naaaj, nu ska jag in på peace and love och boka biljetter!

Peace and war


Dubbelhoppet!?

Hahaha! Kom på det snygga dubbelhoppet en kväll. Spenderade självklart den kvällen med Sofia "Geten" Eriksson och Victoria "Vissan" Josefsson. MOHAHA, får fan magmuskler av alla fun things vi gör AZZ!



HAAAIDI HOOW

Shulululu!

LET START MY LIFE!

Det har hänt ganska mycket den senaste månaden.. NOT! Men ändå så har det de. Idag är det måndag & skola som vanligt, denna veckan är kort & sen är det lov. I have mycket plänz dom närmaste månaderna.

1: Åka på resa i april när My fyller 18.
2: Träna livet och bli snygg? SÄÄH
3: Beställa tåg och biljett till Peace and Love i Juni
4: Alla ska ta studenten utan jag.
5: Livets feest den 12 JUNI. MY BIRHTDAY

Ungefär så mycket händer. Har börjat leta lite lägenheter också, skulle vart gröömt att flytta och bo i en liten rackanrs lägenhet inne i Trollhättan. Duhruruthuthu, måste börja skriva här igen för att få igång TAGGET!

SO LET´S GO
//ÄNNIE


Piercingen är ute.. BUHIHUUHU

RSS 2.0