Tröttare än trött!

Vaknade upp imorse med en jääävla trötthet. Försökte hålla mig vaken hela natten för att dygna med Simon jäveln. Men somnade runt halv 5 för att vakna igen klockan 6.. FY FAN. 7.00 kom Simon och hämtade upp mig för att starta dagen med att se klart på filmen från igår. Mys pys.

Sitter nu i skolan och är tröttare än en björn i ide. LAGGET



//Ännie Wännie

Schöön helg.

Har ändå vart en schöön helg. Började på Tobbes hotell i fredags med schönt gitarr lir och fjortisar på hög nivå. Hoffmaestro dunkade i högtalarna tills vi somnade.
Lördag vakna trött som en jääävel påm Tobbes hotell. Duscha fort som fan och iväg till stan för att käka på resturang med släkten. MMM-ledde till kalas hemma hos farfar med tårta som är så förbaskat äckligt. FORT SOM FAN hem därifrån för att åka vidare till Nicko. Meza på det och sen Nicko igen med Alec baben. Me like
Söndag vaknar upp tröttare än tröttare än tröttast än tröttare än trött.. återställar, baka negerbollar och sen sola för att kunna promenare hem till skoftebyn. Dusch på det och sen vart det godaste på länge: pizza på Athena med Sajmon. Filmkväll hos Tobbe och sen strandgatan med brudarna. Mumsigt.

Jäävvla öga

//ÄW

Taxi!

Då har man ännu en gång ställt upp och vart Taxi för fulla Lipz människor. Det va ganska schöönt folk ute idag dock sjuuukt tråkigt när man är nykteristen.. Träffade min soulmate Emil iallafall, blev lite överdriven stockholmska och dans till rullar fram med Fronda. TRÖTT som ett as och prov imorn. ME NOT LIKE

Peace and Löv <3

Ännie wännie


Kaffe!

Tjabba tjeena hallå!

Är så jäävla trött! Har lyckats vara i tid till skolan under 2 veckor nu. Känns helt jäävla underbart =D Men resultatet av det är att jag dör av trötthet.. KAFFE är lösningen på detta problem idag. Kaffemaskin, kaffemaskin, kaffemaskin. MMMMMMM. Nu har jag lite ny energi och ska plugga Idrotts teori och naturkunskap. Prov imorn :S :S. Viss to the fucking Piss har lektion nu, men vid 4 drar vi iväg till Sportlife och kör gärnet! GILLART

Förresten, HÅKAN HELLSTRÖM kommer till peace and love i sommar! UNDERBART :D :D :D :D

//Ännie Wännie


Studentklännig

Klarade av att komma iväg till skolan förut! Blev litte plugg och sen Sportlife. Tror jag har haft träningsvärk konstant i 2 veckor nu.. Lite töögnt i benen, men förbannat fördammat fint. Solen sken idag också, humöret på topp & ännu mer sol blev det i solariet :) :) Men det roligaste idag va att promenixa till Hemköp och hämta ut min studentklänning! Det var faktiskt riktigt fin men inte så nice jag hade trott.. Ska fixa en liten bild och se om jag ska behålla den. DET ÄR FAN INTE LÅNG TID KVAR NU!! Wiihiuhuhuhuhuuhuhuhuh ME LIKE LÅÅ
Nääääe, nu blire djungelvrål och TV!

//Ännie Wännie



<3<3<3

Update!

Har vart fruktansvärt dålig på att skriva.. INTE OKEJ.
Spelade bowling med Simon i fredags, gick sjukt bra. Självklart vann jag! Och inte på nått jäävla flyt, utan helt rent grymt jääävla spel. UNDERBART! Helgen va lugn i sin tur med jobb och hemmakväll! Sen vart det måndag igen.. TRÄNING på schemat denna dag samt på tisdag, fruktansvärt GÖTT!
Sen självklart tisdag kväll, alltså igår.. Har ju vart grym, men allt spåra med EH-gänget. Bowling igår igen, vem vann då? YES! Det kändes lite gött sådär medans jääägerbomberna gjorde sitt i huvvet, ingen alkohol gick till för mycket alkohol igår.. INTE HELLER OKEJ! Men fruktansvärt kul va det med EH gänget. TACK GIRLS!

Nu ligger jag lite bakis i sängen, ska rycka upp mig nu och hoppa in i duschen för att åka till skolan och TRÄNA! :)

Peace and Löv <3

//Ännie Wännie


Träna!

Wuuhu, har kommit igång på riktigt nu! Igår var det idrott på schemat hela dagen, höö i fler lektioner och har träningsvärk så det SKRIKER om det! Får bli träning idag efter skolan på sportens liv också, blir att springa lite galet på rullbändet :) Känns helt jäävla underbart! Sen måste jag sola idag med, så man blir ännu brunare vettö! ME LIKE!

//Ännie Wännie to the shitts and skääli



My love <3

Träning

Sha shisho svej!

Sitter nu på mitt kontor i skolan, det är internationell ekonomi som står på schemat för pluggandet idag. Måste bli klar med en uppsats, fruktnsvärt tråkigt men måste ändå göras! Sen blir det även att förbereda en teori lektion som jag och David ska kolla på torsdag inför 30 elever om Hälsa, HMM..

Efter skolan är det Träning som står på schemat, redan träningsvärk från igår och det blir nog värre imorn. får också hoppas på att det blir lite Solning idag med så man får lite färg i denna dystra tråkiga gråa årstid..

Peace and War!
//Ännie Wännie


PLUGG!

Sitter i skolan och pluggar, snart en uppstas mindre.. GRYMT SCHÖNT! Snart bär det av till Sportlife, men måste skriva lite till och känna mig lite mer färdig innan jag kan dra mig ditåt. Just nu har jag så sjukt tråkigt.. Så jag drog ihop en liten tävling mellan den rosa och den lila pennan. Här ska ni få se!



Så tråkigt har jag i skolan..

Peace and war //Ännie Wännie

UTTRÅKAD!

Jag orkar inte vakna, åka till skolan, åka hem, inte göra nått, sova, skolan, inte göra nått.. HA SÅ SJUKT TRÅKIGT längre! Nu blir det att luta sig tillbaka och titta på Handboll Sverige - Sydkorea. GO GO GO.
Imorn får det fan bli ny tagg och börja träna.. Måste göra något nu! Blir gaaln.

//Ännie Wännie



Tröttast!

Har legat i sängen nu i ungefär en timme. Jobbet idag 9-14 va sådär alltså.. Heelt totalt dött i stan, helt totalt trött, helt totalt meningslöst att ens ha öppet. Blire lite lack faktiskt. FIXA Oden helvetet nu för fan. Äckligt!
Planerna för ikväll är lite oklara.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. David fyller år imorn, så han ska tydligen ha ilte partey på Buddys, med mat bowling och alkohol. Känner sådär för det.. Sen ska dom antingen till Kåren eller elefanten eller så blir det Lipz dit jag inte ens kommer in.. KUL! Resten av folket jag känner ska till Meza, BORING shitt! Vill flytta härifrån NUUUUU.
Nu får det bli Solsidan och GODIS i sängen. ME LIKE.

Peace and War!

//Ännie Wännie



CHILLKVÄLL

Sitter hemma hos Nicko med scööööna brudar så som Hannisen och Alec!      Fyyyyy faaan vaaaa niiice LÅÅÅÅÅ.

Imorn blir det jobb med hopp på besök!

 

/ANNIE WÄNNIE


Ögat!

Va och sola på hotellet imorse, riktigt gött! Brände mig nog litte tror jag.. Men men, man får va fin om man vill lida pin ;) Dagens öga, har sjukanmält mig två dagar i rad, men idag tog jag mig till skolan utan att ha sovit nåt, ont i huvudet, mår illa och sist men inte minst har jag ont i hela kroppen... KUL att man blir sjuk när man ger sig själv ett öga dagen innan och säger "jag kommer säkert bli sjuk på riktigt" Fy fan va kasst jag mår. BLÄÄÄ



Sikk of being sikkirikki.

Dagens Schnygging!

Josh Hartnett



Så jäävla hett!
Me LIKE

Mera SOL!

Det vart riktigt gött att sola på plus med Kvarnen idag. Brände mig lite faktiskt, inte lika kul.. Men nu är det fan solning som gäller för att bli lite brun och inte se ut som ett lik längre.. Efter det blidde det fika på EH, hade verkligen längtat efter att bara sitta och tjööt och dricka fin fina grejor ;) . På allt detta blev det lite sallad på ÄT & BRA, and that will never happend again, mår illa som en apa.. INTE KUL. Promenad på det, mina tår fryser.. Träning imorn, jag svettas. SÄÄH. Snart blir det att åka iväg till en liten vän och spendera natten där tills imorn då vidrar till hotell i VBG för att sola och sen ha träning och idrott på Sportlife. Schöönt ändå.

Peace over and out, blir aldrig scout!

Ännie Wännie


Tack för en fin dag Kvarnen :)

Bio

Shu svej i stugan.

Va på Bio igår kväll med schöna folk. The Tourist va helt okej. Varför kan man aldrig va med om något sånt själv?! David somna som vanligt och låg och snarka. Mongona brevid oss skratta som jag vet inte vad och Simon ville sitta i bar överkropp medans Florre slickade David i örat. Normalt folk man känner?!
Idag försov jag mig igen, inte bra vill jag påstå. Har lirat poker i 3 timmar nu och känner att jag bör göra någon nytta.. Blir nog en promenad in mot stan för att sola lite och köpa mitt älskde This Water från Espressohouse. =)

See you later schlaliater. Peace

//Ännie


Sömnproblem.

Jag vet inte vad det är med mig just nu. Är schmale bale trött hela tiden, men kan inte sova.. När jag väl somnar vaknar jag hela tiden och kan inte somna om.. Drömmer gör jag hela tiden med, helt sjuka drömmar som jag verkligen kommer ihåg allt ifårn när jag vaknar. Litte creepiey faktiskt. Fick precis ett litet samtal från Simon, fick ett schönt skratt till ETT KILO MJÖL. " Nee, man gör ju inte deee" HAHA. Kanske kan somna nu!? Annars lär jag återkomma.

Tjaa rå. //Wä




Sista terminen.

Nu börjar det. Nu börjar sista terminen. Har aldrig längtat så mycket som jag längtar till studenten! FY FAN VA GÖTT DET SKA BLI =D Sitter i skolan nu och pluggar det sista, snart sätter nya kurser igång och jag måste vara riktigt jääävla med så jag iallfall får lite betyg serrö. Skolan suger annars i allmänhet, äckligt folk.. gillarT.

Ohj ohj, ohhhj, skohj skoooj skoj.. HOJJ.

//Ännie Wännie


Mardrömmen lever vidare.

2011 har börjat på värsta sättet.. Har hur mycket som helst att göra i skolan detta lovet. Inte klar med något, KUL LIV!?!?! Har dratt hemifrån pappa p.g.a att jag VANTRIVS så jääävla mycket där just nu. matta, helig plats!?!? Sitter nu hemma hos Mamma i Göteborg och skriver på mitt hemprobv i Naturkunskap som skulle ha varit inlämnat vecka 45 typ.. JAJA. Folk i Trollhättan har ju kortslutning kan man ju med fakta säga också, BRÄNDA JÄÄVLA IDIOTER. Skrattar på andras bekostnad, vart är det roliga!? URSH FY FAN vad jag hatar mitt liv just nu. Älskar däremot alla underbar personer i mitt liv som får mig på glada tankar. Älskar min Pappa & Mamma sjukt galet mycket. HATAR att det snöar 24/7 och det tar fan aldrig slut. GE MIG STUDENTEN så man kan dra dit fan man vill och göra vad fan man vill utan att det finns någon jävla skit som stoppar en hela tiden.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

//Ännie Wännie

RSS 2.0