Balen närmar sig!

Dagen började med jobb på EspressoHouse, sååå jääävla dött på stan.. vad har hänt!? Men men, slutade vid 16 & då bar det av mot bästaste Emmsan! Maten stod färdig på bordet & sen blev det sminkning & håruppsätting inför balen! Riktigt jäävla nöjd blev jag :). Emmsan körde hem mig efter det & då testade jag min fina balklänning & allt. FY FAN VAD JAG LÄNGTAR!! 2,5 vecka kvar till bal och student nu! WIIIIE!

Gurkan lämnade precis BB, tråkigt fukktiskt.

Sleep time. //Ännie


Plugget lönar sig!

Fy fan va gött det känns nu! Det börjar släppa i stressen nu även om det är mycket kvar. Men idag har jag blivit klar med Naturkusnkap MVG, Svenska B VG, Rättskunskap MVG. Sitter och pluggar nu och börjar bli klar med en del grejjer! Känns heeelt underbart!! Ska hem och fortsätta plugga nu. WUUUHU! Duktig Annie!

//Ännie to the fucking Wännie

Plugg och Träning!!

Idag har vart en sån jobbig dag.. man är bara trött och väntar på att allt ska vara över. Lyckades ändå ta mig till skolan och plugga som fan, sen blev det promenad, sen plugg på hemma plan. Efter allt detta kagade jag god mat också. Sen mådda jag fruktansvärt dåligt och låg halv död på soffan. Klockan halv tio lyckades jag ändå ta på mig löpar skorna och ta ett varv SPRINGANDES runt slussarna. FY FAN VA GRYM jag är AZZ.

PEACE AND WAR
//Ännie

PLUGG PLUGG PLUGG!

Återigen har jag pluggat en hel dag! Känns jäävligt gött att jag kommer någonstans på vägen.. Men faaan va lång tid det tar. PJUUUUU, helt dööööd efter denna dag med. Sitter här och skriver det sista på Labrapporten i Fysik & sen ska det bära av mot Velanda där ÖGAT ska hjälpa mig lite med matten " derivata " kul att man satsar på MVG och kommer ihåg så mycket... NJAAAE. Men nu ska jag återgå till plugget igen, ska bli GÖTT när jag är klar med SKEEETEN! Duhhrututhuthtutu!!!


//Shittz änd Skällie to the Wännie




TRÄNA!

Känner mig faktiskt lite duktig idag!! Har ända pluggat i 10 timmar.. Städat mitt rum (det skiner), tvättat (yes äntligen rena underkläder) ;) och diskat, lagat mat, hoppat lite på rummet. Sist men inte minst har jag gått och sprunget rönt spejkön och slössarna. Känns riktigt gött nu!! Får inte glömma att dubbla armhävningarna, situpsen och plankan nu. Kööör bara. Fit for fight nästa, MELIKEILIKE!!

//Ännie to the fucking Wännie


PLUGG PLUGG PLUGG!

Fyy fän, tror aldrig i hela mitt liv att jag har pluggat såhär länge.. Har suttit sen klockan 10 imorse och pluggat :O Vad har hänt!?!? HAHA, kan ju säga ett det finns ett mål med all denna skit. Och det är att ta äckliga fruktansvärda, underara STUDENTEN FFS! Blir jag inte klar med alla kurser vet jag inte vad jag gör LÅÅ. Så nu ska jag återgå till rättskunskapen som min dag har bestått utav.. KUL svar: NÄ.

HOOOJ, SKOOJ

//Ännie Wäännie


Bakis söndag!

Igår var det fläng och däng till Göteborg. Syrran 30 år!! Sen fläng back to Thn. Paaarty or what? Fest i hela huset hemma igår med Geten, Kvarnen, Ida, Emelie, Ögat, Björnen & Olof.. Va riktigt trevligt.. Ögat hettsa som vanligt. Lakk makk jeffla åsna!! HAHA. Lipz vart ju sådär, blev hyffsat full som vanligt, lyckades skämma ut mig lite grann, hör till det vanliga livet i ä ti the ckliga Trollhättan..

Nu ligger jag här i sängen med en penna mellan tänderna, plugg, plugg, plugg.. SKJUT MIG!! Regnar gör det också iiiinte kuwl. Måste tillbaka in i plugg världen nu, återkommer till min kära ägodel datorn lite senare i mitt liv. KÖSS


Bålrunda

Har pluggat som fan i skolan idag, har gått grymt bra!! Dagen har vart bra än så länge.. får se om jag blir ögad! Nu blire ålrunda hemma hos Elsa. Men först äre Emelie som gäller =D  Wuuuuhuu, det är filmtema.. men jag kör vampyr som vanligt!

FEST I HELA HUSET!!

Ha en bra kväll, kör och svälj!

Ännie


Fredagen den 13onde

Vaknade som en ängel på ÖhmansHotell. Sovit gött som fään, men fy fään va trött jag är! Blev skjuts till skolan av Viss The Piss, gillarT. Haft lite möten och nu är det Naturkunskap, alltså ska jag arbeta med Terminsfrågor brevid söta lilla Nils =).

Det känns som att det kommer hända nåt sjukt idag.. Fredag den 13........ Lär ju återkomma senare.

PEACE
//Ännie

Alkohol

Fortfarande hemma hos Tobbe lobbe. Dock är det lite avslaget.. Och man kan ju fråga sig varför jag tycker det!?!?!? FÅR JU INTE dricka alkohol juuuuue! Fyyy fän.. the piss and flo dricker litte smått men stämmningen är inte på topp.. Gillar det inte riktigt. VILL bara ha studenten nu och köööra stenhårt.

Lär ju inte återkomma denna dag.. Fruktansvärt ovärt och trött!! UUUÄÄ

//Ännie Wännie

Chill hos Tobbelicious

Sitter just nu hemma hos Tobbe & tittar på världens fetaste barn. Vi väntar på att sötnosarna Viss the Piss and Flo the Hoe ska komma hit. Blir en chill kväll med lite smått drickande (inte för min del, deffar som fan), och massa annat mys pys! Hoppas även på att sötnosarna Calle, Björnen & Ögat dyker upp, då blir min kväll fulländad må jag påståå!

Måste bara berätta att jag har vart grym i 2 veckor nu!! Tränat varje dag och ätit nyttigt som fan!! Har litte abbstinens efter pizza och godis... MEN FAN HELLER fram till Balen! ME LIKEILIKE!

Blir ett litet inlägg sen!

Peeeeace fuck you war! //ÄW


Back in town!

Nu känner jag att jag måste börja skriva igen!! Måste få med allt kul som händer i mitt liv! Det senaste har det inte hänt mycket nytt.. Hänger med mina schöna polers, partajar & jobbar as vanligt! Har hunnit åka till sälen, firat 20 års dagar, haft trevligt på Strandgatan m.m. Alltså inte hänt fööör mycket.
Det är exakt 1 månad till min 20 års dag idag!!! WUUUUHUUUU studenten den 10 juni och balen den 8 juni. Kommer bli en sjuuuuuuk vecka kan jag lööööva mannen! Alltså måste jag änna börja skriva lite nu för att kunna ha lite trevligt när jag läser vad jag har gjort det senaste, yaao.

NU BÖRJAR DET PÅ RIKTIGT

ÄNNIE TO THE FUNKING WÄNNIE!


RSS 2.0