Lipz idag!

Underbart att sitta i skolan och verkligen längta efter en utgång! Julia gobri Joíreland kommer fårn Göteborg och massa gaaalet folk ska ut. Vad som helst kan hända ikväll kan jag säga!
Gillart!

Dagens Citat!

- Det finns inga problem, det finns bara lösningar!

Dagens Skratt!

Jullan var liite rädd för att åka upp till Hunneberg igår. HAHA

Lågt blodvärde

ÄNTLIGEN fattar dom lite mer på Vårdcentralen. Undra varför jag går och är trött 24/7, joo det beror på att du har ett virus. Aha, har jag haft det i över 1 år?! Ne just det " Du har alldeles för lågt blodvärde ". TACK äntligen fattar dom det på allvar. Förkylningen va inte mycket att göra åt, lite näs spray så är vi kvitt. 
Men nya prover för blodvärdet ska tas imorn + inköp av järntabletter. Hoppas på att kunna börja tagga nu!
/Ännie Wännie

Vårdcentralen!

Har vart sjuk fram och tillbaka i 1 månad nu.. Börjar bli litte segt så att säga mate! Men nu ska jag snart bege mig mot vårdcentralen för att se vad det är för något. Har lock för örat, ont i bihålerna, huvudvärk och hostar. Men som vanligt kommer sjukjävlarna säga " Det är inga fel med dig " " Vila bara så ska du se att det blir bra " MY ASS!
Å
terkommer snare med results.
Signing Out / Ä



SJUK!

Jag hatar att vara sjuk. Jag är inte taggad för fem öre.. Vill bara bli frisk nu och börja tagga FÖR helvete!! Måste bli frisk nu innan klass resan till Prag på Söndag..
Vårdcentralen imorn, får se om jag är sjuk for real!? Schärlek!

Hampus

Jag gillar att chilla och grilla med Hampus asså. Det känns förbannat fint att ha en så söt bög vän (= Haha. Har städat heela mitt rum idag så att det skiner som aldrig förr! Hittade lite föör viktiga papper från CSN som fick hamna mitt i fokus på skrivbordet. Lyckades träffa Geten idag också & självklart blev det Tacos ^^
Nu ska jag grilla vidare och imorn blire Tennis och Göteborg!

Chilla med livet JAO

Målet?

Kom nyss till skolan med fina 67:an. Är trött som faan, orkar inte dö varje dag längre.. Måste fan tagga till och bli lite piggare nu så jag har kul igen. Måste hitta ett relativt bra MÅL jag kan nå så jag känner mig PROUD. Säääh!
Dagen igår spenderades med Hampus, mys pys vart det, kvällsmat blidde Tacos. YAMII
Nästa söndag bär det av på skolresa till Prag. 20 timmar i buss fett med bus. Nu ska jag dö vidare här på den schööna stolen at my office.
Hoj hoj, skoj skoj..
Säger bara brödkonst

Host host

Fortfarande galet otaggad och hostar! Vill börja tagga skolan igen och köra igång med träningen. Måste bli galet snygg inför studenten, SÄÄH är ett år kvar typ, fast ändå inte, men ändå.. HÖHÖ
Hampus förgyller min tid just nu, Gött äre.
Hare nice WÄÄÄH /Ä



Gillar att jag klippte ut Zlatan ur en tidning på förferren och tog med den in på Lipz.. Gaalet dragen, galen kväl, SJUKASTE ävöööh.. Men det jag minns från denna kväll va fett med nice. "Asså vem är så Grov egentligen?"

Hes som en mes.

Fyy satan. Sen i Torsdags har allt bara gått utför... Fööör mycket av det som är farligt här i livet. Är galet glad att aliansen tog hem det igår och lite smått ledsen att SD kom in i riksdagen.. Men nu kör vi Jaao. Jag är sjuk som vanligt och låter som en hes mes.. INTE KUL!
Det ända jag vill ha just nu är ledigt.. Vill åka utomlands och chilla med livet och ha det underbart NICE. Men va fään, skola, skola, skola. i don't like it!

MUF

Blir inte något skrivet, hinner inte sitta vid datorn. Kampanjer med MUF hit och kampanjer med MUF dit. SJUKT kul är det faktiskt att springa runt på nätterna i hela trollhättan och sätta upp afficsher =D Valet är på Söndag och det kommer bli galet kul! Sitter nu med Hampus i skolan typ en timme innan vi börjar p.g.a att vi har personlig förare som kör runt oss hela dagarna. VA och delade ut frukost påsar på SAAB förut med mycket bra results & efter det blev det donken frukost at 7:00 a clock! RÖSTA PÅ MODERATERNA I VALET LÅÅÅ!

//
Ännie is in tha house. LÖV


Projektarbete i skolan

Jag vet att jag inte har skrivit på länge och det är fett kasst! Läär lägga in massa kul saker i eftermiddag och det kommer vara fett nice att minnas. Nu sitter jag och arbetar med mitt Projektarbete och är gaalet taggad JAO.

Peace

Dålig uppdatering

Hej!
Lipz igår va fett kul! Mer uppdate kommer imorn ;) Samma med denna vackra dag! Har vart kräft skiva och dans! Kommer filmer m.m imorn efter jobbet :( ........ En tråkig sak är att MARRE min ÄNGEL åker till England om några timmar.. Kommer sakna henne som fan, men lär ju bli besök!

Äääälska livet och vänta på imorn SÅNG!   // Ännie Wännie signing ouut


utgång på ingång!

Tjenare! Sofia här, även known as "tha goat in tha smoat"
Sitter hos annie och dricker rödvin (blä) och taggar till för en creeejzi utgång!
men men lipzor kallar, pöss

Lipz!!

Nu sitter jag och Alec och Taggar kvällens utgång!! Geten är på G. KOMMER bli livets kväll på länge iallfall! Hörde att schööna folk skulle ut AZZ!

Taggar Lippan!

Skoldagen va ju kul idag jue, ägde lite med innebandy klubban på lektionen förut, va ju med KUNGEN Nils Mellgren vettö! Sen dog internet i skolan vilket resulterade i att jag blir skylldig Sportlife getterna 60 spänn. KUL LIV att alla mina pengar bara försvinnar på skiit! Så jag tog tillfället i akt och kom på idéen att dra ut på Lippan ikväll =D bra Annie (=

Idrotts Torsdag!

Jag lyckades somna som en sten igår, problemet var att jag fukktiskt vaknade som en sten med. Är dödens trött men hann ändå med cp 67 till skolan, ganska proud änna! Sitter nu i skolan och läser om den globala ekonomin, ganska interesant hur världen har förändrats på bara några år. Lätt det roligaste jag har läst.. SÄÄÄH skjuut mig. Piggar upp mig lite genom att invänta idrotten som börjar halv 11 :D  Sen finns det en sjukt schön låt som får mig att tänka på llt underbart & Peace and Love :love:  det är bara att giLla AZZ

//Ännie Wännie

Framtiden

Låg i sängen nyss men kan verkligen inte sova jaoo.. Tog med mig täcket och la mig på golvet istället, feels like teeeen sprit instead! Jag tänker helt enkelt för mycket när jag ska sova! Helt galet, drömmer innan jag har somnat om sjuka saker som gör att jag inte kan somna.. Tankarna blir för många så jag nästan blir stressad av att ligga i sängen. Dagarna/livet i Trollhättan är så otroligt tråkigt att man måste drömma lite för att kunna leva..
Tänkte på vart jag kommer vara om 5 år, framtiden ? Vart fan kommer jag bo, vad gör jag, vem är jag? Ingen vet och det är lite spännande! Men just nu vill jag bara dit. Orkar inte rutinen att vakna helt död, gå till skolan som är den värsta platsen på jorden, äta kakor, åka hem och sova... GE MIG ETT LIV NU, ungefär så går mina tankar.. FATTA paniken. Saken är den att jag vet att jag har ett liv, men va fan ANNIE gör något med det då. . .

Softa med livet
Så länge livet softar med dig.
GODNATT
//Ännie



Kungarna av TYLÖSAND

Har vart en underhållande dag, fika med Ängeln och mys pys med Hampus. Nu blire kungarna av Tylösand... ILLA ANNIE :D sjuukaste låå

Vissan hälsosam!?

HA HA HA .Vissan har skapat en träningsblogg i sitt projektarbete. Huuuur fan kommer detta gå när den lilla gåsen sitter mitt emot mig och äter ballerina som en galen kärring på Lidl när det är REA !? MOHAHA


Good Luck Shuck

BrännaRn

Vaknade helt på fel sida idag, HUUUR trött som helst, vilket resulterar i att jag är försenad en timme till skolan just nu. Men när man ändå är sen så kan man ju passa på att duscha och bränna en ny skiva till bilen! Kommer bli awesome at ta med sig den lille cd ut till bilen nu och bränna iväg på bakn på gatan på rakan! Ses i skolan snart.

Hoooj, ha det skooj!

Söva till Farsan.

Nu ska jag slummra in i hövvet & finna sömntrådarna.. SÄÄH Slår på en liten film Farsan och hoppas på att somna som en gud & vakna som en KUNG.
Godnatt, spotta vid spontan svart katt! KÖSS

ZLATAN!

Avslutar bara kvällen med att säga Zlatan, ZLATAN, Zlatan ♥ P-mötet gick bra förut, GRATIS mat idag igen vettö. Börjar gillarT. Sen vara det bara att flyga hem och snabbspola fotbollen och se vackra svenska göööbbara vinne med 6-0 & självklart gjorde Kungen själv, ZLATAN 2 mål. Älskar bokstavligt talat ZLATAN jaao!

//Ännie to the fucking Wännie


Personalmöte, missar Zlatan..

Ska snart iväg på Personalmöte på EspressoHouse, blir väll lite trevligt! Men kom precis på att jag MISSAR FOTBOLLEN med Zlatan och Gubbarna klockan 20:00. Fett jääääävla ledsen, ska fan spela in och låtsas som att jag är live sen när jag tittar på den. Tagga rååååe

Pappa betalar

Jag gillar lite att det negativa alltid blir lite posetivare! Slog ett litet samtal till pappsen, han betalar klass resan på 1200:- iallfall, Julia kom på förslaget att pappa kan betala räkningen på 4000:- så kan jag avbetala honom istället. Lite chips och trisslotter förgyllde denna absolut hemska eftermiddag hemma hos Hampus med grym Muuuusic to the fuuusic också. gillarT

//Ännie Wännie


HATA SKOLAN!

Jag älskar när man kommer tillbaka till skolan som man verkligen hatar, men har inställningen att denna terminen ska bli rolig! KUL DÅ att man kommer till skolan, får en csn räkning hemskickad på 4000:-, ska betala in 1200:- för klass resa och blir sjuk och missar alla uppstartet! HATAR skolan just nu, men hoppas fan det vänder snart.. För jag är fett jäääääävla irriterad på att alltid vara så jäävla depp pågrund av skolan!

Blir litte lack, JAA TACK!

Tisdaag serrö!

Sitter i skolan nu och vet inte riktigt vad jag gör här AZZ. Men men, nu är det "lektion" ska försöka komma på ett projekt arbete också.. Får la se vad det blir JAOO

Drömkillen

Inatt ska jag drömma om samma person jag drömde om inatt ^^  Min hemliga kärlek som några vet om.. Det bästa är att han finns IRL och ganska nära också. Världen är ganska schöön ibland asså! :love:

Så jag säger Godnatt
Hoppas du hittar din skatt!

Tacos!

Idag har vart en underhållande dag! Lyckades vara i skolan i en timme. Sen bar det av mot överby med Lina Kvarnen Höög för att fika lite på EH och shoppa på carlings för en oändlig summa.. uuääh! Lämnade in min älskade mobil på SIBA också, så nu har jag en skrutti Nokia.. Mår seriöst som en skit hög på marken AZZ. Kvällen avslutades med MUF i lokalen. Gratis mat idag igen, TACOS :D Sen blidde det dörr knackning i Egna hem. gillarT.

Imorgon sätter projekt veckan igång i skolan, KUL?! NEJ!? kurs i helvete onödig. VILL dö lite grann faktiskt..

Peace And War

Caat Fight!

Jag bara älskar denna sommaren som har gått.. Kan itne sluta tänka på den! Så måste lägga upp ett kul litet minne från Linde. En kväll som slutade ganska mörkt för vissa inblandade. HA HA HA HA



Gobri i Love you ♥

Hoffmaestro

Står i valet och kvalet med Julia på Fejjan. Blir det Hoffmaestro den 15 i Örebro eller inte... Det är frågan AZZ. Vill ju fett lett dit.. men skolan säger emot lite grannna ännna dåå vaa.. ILLA azz. Diskussionen börjar glida över på sensation white också. Får se om det blir vit klätt och dans heeela netten i KOPENHÄÄMN den 13 november. I LIKE

Sovmörgon

Älskar sånna här dagar. Har sovit underbart, drömt om en underbar person :love:  och har fått sova så läänge jag har velat! Egentligen borde jag väll ha varit i skolan klockan 8 imorse... men va faan, ibland måste man chilla lite mer med livet än att bara chilla med det! Sitter nu som vanligt på mitt golv och lyssnar på musik och drar på make:et! Drar bilen till skolan snart jaoo. Haaare nice låå.

Yo YO,


DAGENS SKRATT!

Va bara tvungen att lägga in en liten film på min kära far när han dansar lite spontant.. LÖÖV

Donken slut på kvällen igen..

Donken smaka underbart enligt My! Haha! Va trevligt att träffa min lilla Biaatch ♥ Nu blir det film I Love You Phillip Morris! Mys pys på höögsta nivå i min låga säng, bäää.

Kyss hej flan,
syns på lan
//Ä

Resturang

Kom precis hem från Resturang besöket i Vänersborg. Litet trevligt möte med MUF & självklart Gratis mat då ;) höhö! Blev like usually förbannad på alla jäääääävla bilister som parkerar när dom kör på vägarna. Allvarligt vart är vägen på värld... SÄÄH. `På G hem mot Trollhättan ringde Geten faktiskt :D Bäääade lite på henne på Konsum och som vanligt hade partyy pinglan lite bakis ångest, men gillarT!
Nu ringde plötsligt My från Sverige.. Så nu blir det DONKEN

Köss haaj, Hampus är Gej..

New utseende

Hade verkligen inget att göra.. Så jag gjorde något. Visst blidde det lite fint änå. :thumbup: HAA HAA! Snart borde lilla Hampus dyka upp i mitt rum. Vi ska ut på äventyr fukktiskt.

P & W

Hårfärgning

Moment 1 på dagen blir att färga håret brunt som jag redan har. Kul.. NAAT. Får la kika med kikaren sen och se om några små hårstrån har förändrats på hövvet. Chilla med livet så länge jaaao :love:

New aventure!

Jag vill ut på nya äventyr idag! Men va faaan ska man hitta på i THN!? Lika dött som döden. SÄÄH
Någonting lär ju dyka upp. Shuuhuhlululullu



Uppe med gåsen!

Vaknade vid 8 idag igen, heelt underbart när man får sova hur länge man vill! Kände på mig att mobilen skulle vara fylld med missade samtal och grejjer. Va ju omtalade VILLA igår.. Lite tråkigt att inte paartaja azz.. Fylle mobilen va såklart fylld med fylle sms och samtal. GillarT

Jag har inte sagt nåt..

Vaa? Jag har inte sagt nåt.. Eller vadå, sa du nåt? Eller asså.. Det beror ju på om du menar nu eller igår? Vadå? Vaa, jag har inte sagt nåt asså! Mn du sa ju nåt? Eller.. Va, jag har inte sagt nåt. Jag fattar ingenting, sa du nåt ? SÄÄÄH

Over and Out
//Ännie


Overvillage!

Drog den svarta saaben med Jullan till overvillage en sekund. Lyckades köpa nya skor & Hårfärg. RACE vart det genom hela driten HÖÖHÖÖ. Vidare med bilen raceade vi in till stan och inhandlade HEMMAKVÄLL godiset till ikväll. Du är vad du äter! YES i AM

Pencelin..

Vaknade klockan 8a idag, KUL att göra det på en lördag? Njaa.. Kommer bli en galet tråkig dag eftersom jag fortfarande inte får göra något p.ga sjuuuukdom. KILL ME! Ska äta pencelin jäävlarna 3 ggr om dagen i 7 dagar till också. Läär ju trösta mig själv idag genom att besöka Hemmakväll och köpa det goodaste godiset evööh!


Sängen!

Underbart att ligga i ett cp rum och lyssna på grymt schön musik, men nu vart det slutt med det också.. KEUL!?

Jaarå, GODNATT

//Ännie Wännie shittz and skäälli

ZLATAN!

Svergie vann med 2-0 mot Ungern. GÖTT äree änna dåå vaa =D Zlatan lyckades inte riktigt få in bollen i mål idag, men KUNG e han. Ska gifta mej med honom i mitt nästa liv. LÖÖÖV


DAGENS SKRATT!

Hittade ett litet roligt klipp från fylle käket efter Lipz en vacker kväll! Haha denna snubben va galet schöön och han tyckte vad han tyckte, WHAA WHAA. Do You Remember GETEN!? HAHAHAHA


Pizza fredag!

Fuskar lite idag.. Får ju inte äta Pizza juee, men pappa är så söt och köpte det idag! FETT GÖTT kan jag lova. Stan gjorde sig idag! Fika på EH i 4 timmar och sen shopping MM träffade massa gulliga folk idag ^^ b.la Geten, Kvarnen, Marre, Alec, Elin, Jocky, Korre, Nils och Emma. IKV blir det matteboken och fotboll. I LÖÖV Zlatan ♥

Älska livet & kör inte ner i diket!
//Ännie Wännie


Lite frisk iallfall!

Wuuuhu, sänkan hade sjunkit från 152 till 52. GillarT! Får dock inte jobba imorn..
För att få lite att göra så ska jag snart ta bussen med Alec in till stan för att fika lite & köpa lite kul saker =)

Peace & War

Friday och nästan frisk!

"Jag gick i ett kvarter idaag, som en gång va min hela vä'äährd"

Mår bättre och bättre varje dag nu, pencilinen hjälper förmodligen! Men ska ändå ner till vårdcenträlen snaort och kolla sänk värdet.. Får la bara hoppas på att det går åt rätt håll iallafall.. Will be back with the results in about en timme. Hope får det best!

//Ännie Wännie




IRL

Idag har vi fått ny Bil igen.. Får nya bilar varje år, inte ens kul längre.. SÄÄH den e svart. Idag har jag ätit godis, det va gott. Idag har jag tittat på film. Idag har jag duschat. Idag har jag.. UNGEFÄR SÅ KUL ÄR DET ATT VARA SJUK =Q

Blir fett lack mr Jack!



Sjukt bra Musik!

Det absolut hetaste i mitt huvud denna timmen! Galeet bra Lyssna och njut!




HOFFMAESTRO ♥

Poestiv!

Jag är såå sjukt posetiv! Det känns gött att börja skolan och bara det gör att jag blir 133424 ggr gladare. Det är sista året, sen smäller fan det riktigt livet. HEEEJDÅ TROLLHÄTTAN . Heeeej the new PLACE. Har ingen aning om vad som händer efter gymnasiet.. Men nåt kul blir det och lär ju bli av med Gobri =)

Det mest negativa måste ju vara att inte alla schööna 3or är kvar på skolan.. Känns tomt utan Geten med flock =(
But this year I have Hampus, Nils & Vissan =) Och snart bär det av mot Prag!

Vad gör vi? Nuu kör vi!
123, fy fäään va jag e på G

School is back

Sista året på gymnasiet började förra veckan.. Självklart med mycket bra lektioner och mycket träning. En gryym helg i GBG på det. Sen SJÄÄÄLVKLART blir jag döds sjuk i söndags och har legat hemma sen dess. En kraftig infektion i kroppen 152 i sänka.. Fattar ingenting men har fått pencilin =) Hoppas på en lugn helg och en grym vecka nästa vecka som kommer, inte denna veckan osm är assp ... utan nästa vecka. Att den blir grym! Dhurthuthutuu

Annie to the Wännie
is back in town

YÄÄÄ


DAGENS SKRATT!

JULIA JIRELAND



HAHA! Sååå jääävla klockrent Jullan.

Annie to the fucking wännie.

BACK IN TOWN! Sääääh tror att jag bor i new york.

Sjukaste sommaren ever. Finns för mycket att komma ihåg men kan nämna några stöd ord. P & L, Örebro, Guldsmedshyttan, Linde, Arne, Catfight, Deckarn på bryggan, 93:an julia, jobb, Vattenkrig, Löv to fisken, trägårn, Hoffmaestro, sjuuuka bil resor, Skrek, Gangbang, Erfarenhet, vad gör vi? Nu kör vi!, BACKA RÅÅ. Förresten, du tappa en ring.. En LUURING HA HA HA HA HA HA HA HA HA




RSS 2.0