PEACE AND LOVE!

Nu ska Sofia GETEN köra mig till resecentrum för att jag ska ta mig te Göteborg! Imorn när jag vaknar dra jag, Lisa och Julia till BORLÄNGE! Sjuuukaste, blir borta en vecka i paradiset. Sääh ska bli gaaalet!

Ha det grymt här hemma för det ska jag fast borta, SÄÄH

KÖSS

Midsommar!

GOD MORGON!
Solen skiner faktiskt ;) Blir nu mysig frukost med pappa. Sen blir det tilla tt raka benen, måla nagkarna och duscha. (kanske målar naglarna efter duschen) sääääh! Sen blir det overvillage för att inhandla grill grejer till ikväll. Blir SMÖGEN med Mima och massa andra girls. FETT MYS!

Imorgon måsta jag packa som ett djur. Borlänge och Peace and Love på söndag! TAGGAD som fååå. Liiivet leker just nu! =D

Ha en underbar midsommar för det ska jag
Peeace and Waar!


händelse rikt liv!?

Ehm, vad fan ska jag skriva. Fett depp.. SÄÄH! Är hur glad som helst. Har bara inte hunnit sitta vid datorn. Senaste veckan har jag hunnit med en del! Har varit i Göteborg-, shoppat, slottskogen med homies, liseberg med schläkta. Hunnit jobba en del. Vart sjuk.. Åkt bil runt på hunneberg och blivit jagad av "banditer".. Haha så mycket hsr hänt =D

Får ju inte glömma och lägga ett litet explorer ord för Hampus.. HÖHÖ
Har precis städat rummet och duschat nu, det blir mys pys framför tv:n med god mat idag.. Jobb imorn kl 7.. KUL.

Höres i småland!
Hoooj!


Älskar min mamma som gjorde min födelsedag wonder! ♥

Syrebrist!

Mohahha, fyy fan va kul jag hade igår tills det blev LIPZ. Hatar Lipz om det inte är rätt folk ute. Bästa presenten jag har fått är ett silver halsband med ett järta på från världens underbaraste MY. Taack alla andra som jag fick kul saker av :)

Det som är mest patetiskt är att jag och Hampus sitter hemma hos Hampus och köör shot race en söndag kväll som en underbar dag som idag. =) Det har varit trevligt bekantskaaap med Pizza och sngen hela dagen! Helt underbart! Nu ska jag och Hampus shotta vidare :) Imorn blir det kalas hemma hos mig. Kom förbi och säg hej ;)

KÖSS


PAAARTY HOS ALEC!

NU ÄR DET PAAAARTY HOS ALEC!! Har fått en bil och en resa till thailand. Väntar på lägenheten nu också ;) HARE NICE ;) CHUUPP CUPP tare lugnt nu ;) SÄÄH. Kööööör bara!


GRATTIS ÄNNIE!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDLESESDAG! YEAH YEAH

Hade det underbart i Vänersborg igår, grymma folk och sköönt paarty kan jag meddela! Kvällen slutade i Trollhättan på en död efterfest där alla deckade, till slut kom jag hem till sängen runt 5 halv 6. Lille trött idag men gillarT.

Idag blir det lite partyy för mig hemma hos homien Alec. Kommer bli fett sköjj att träffa brudsen =D På menyn står det marengsvich och massa göttigt. Glöm inte alkoholen också ;) HÖHÖ

// ÄNNIE WÄNNIE



Aha!?

Aha, har fan sommarlov.. Det första jag gör är att städa. ILLA värre måste jag säga for fäään. Dock räddare i nööden är den grymma musiken som dunkar i huset, känns som en schöön känsla änna!
Idag blir avskeds fest för Jessica och Sara i Vänersborg, kommer bli nice hoppas jag! Och på tolv slaget fyller jag den meningslösa åldern 19 =D Kommer bli en grym dag vettö!

Gillart & glöm inte Grattiset imorn!


Sommarlov!

Första dagen på lovet och det regnar. KUL, njua lite =D Va ju osm sagt skolavslutning igår.. Och på detta vis beter sig våra lärare... HAHA Lakk makk idioteeer.



SKOLAVSLUTNING!

YEES! Denna dagen haar jag väntat på heeela året! Kommer bli så skönt att sluta skolan idag! Är dock lite för jääävlans trött.. MEN VA FAN. Nuuu kööör vi göbbar!

Förresten, glöm inte att kolla dobidobidodo till hösten, är med i program 3 ;) hehe. Jäävligt sköj!


YEEES!
=D


Dobido!

Underbart kalas igår i Lilla Edet! Natten va ju one of a kind.. Sov i en bil i typ 1 timme.. KUL! Haha, sitter i skolan och är dödens trött. Funderar på KK dirr på pirren. (kopparklinten). Snart ska jag dra från denna underbar skola mot Göteborg! Det blir att sitt ai publiken på Dobbidooo med Mamma. Kommer dö av kulhet, kanske!? GILLART

Måste bara säga att däääm vad jag saknar MY!

Ha en underbar dag,
hatar att bada i hav.

D.S


Kalas i Edet.

Nu bär det av mot Kalas i Lilla Edet. Charlotte fyller år och detta bör firas!! Senare idag kanske det bli paaartey, vem vet!? Inte jag.. men snart ;)
Ha en underbar dag alla jäävlar!



2 dagar kvar till Frihet!

Gött mos! Va nere i Göteborg igår och såg kommisarie späck. Galet rolig film till en början men lite urspårat i slutet.. Värd att se iallfall från min sida av världen!
Nu sitter jag här hemma och vill verkligen inte åka till skolan, så väljer att plugga hemma kanske.. Men nu är det bara imorn och Torsdag kvar och sen är det sommarlov i 10 veckor! Det kan man gilla! Nu ska jag njuta av att bara vara och lyssna på grym musik med tända ljus. Blir nog en liten sleep time!

I will be back later,
KÖSS


I MISS MY LITTLE GOAT!

Studentfest på Lipz!

Fyy fan va kul det va på Lippan igår! Stämmningen på högsta nivå, folket va på högsta nivån och drinken med. SÄÄH. Va faktiskt sjuuukt kul! Det är det ända jag har att säga. SJUUKT! Längtar som toker i snövit på att ta studenten om ett år 8-) Muhuhu.
Aov ungefär en halvtimme inatt innan jag va tvungen att vandra mot jobbet. Kändes som att så potatis i grus.. Iallfall så började jag få ont i benet på jobbet, Och nu kan jag inte gå, kan inte böja på knät.. ÅÅH det är ju sanden och allt ikväll jue! Men jag tror Hampus kommer och räddar mig snart :)

Ha en underbar kväll,
mitt namn är inte kjell..



Min älskade Maruan & älskade Wännie med fejk kääpan ♥

Studenten!

Har vart runt på massa studen  springningar idag! Fyyy fan va jag har lipat! BUUHU! Men GRATTIS alla studenter. Fy fan vilken underbar detta hade varit om jag inte hade gått om ett år.. Men nu r det som det är. Har suttit hemma hos Elvira hela kvällen =) UNDERBART! Är dyng som en mygga på blod ;) HÖHÖ! Nu kom Vissan, taggar utgång Lipz ilväll med Lovisa ;) UNDERBART! Nuuu köör vi boys and mens, söööh mens!! HÄHÄ!

YEEEES!
LÖÖÖV




Filmtajm!

Nu blir det filmtajm hemma med Hampus to the vampus! Imorn taggar vi för att åka runt och kolla på alla syudenter.

Sleep Tiight!

Hangover!

Personalfesten igår va trevlig. Villabelparc bjöd på god mat och mycket gott att dricka. Vädret var toppnotch och uteserveringen populär! Underbar kväll med underbara GIRLS. När vi skulle åka hem från partyt kom jag på idén att sova hos Mamma! Saken va bara den att jag väckte hela huset genom att plinga och banka på allt som fanns. HAHA Men kul va det!

Nu ligger jag här i soffan hos mamma, har legat här sen jag kom inatt. Tittar just nu på YES MAN och väntar på att Mammsen ska bli klar med maten. Tåg hem till Thn senare och imorn är det allas söta stuuudent!

Thjullihoo


Personal fest ikvälL!

Det va en underbar dag igår som avslutades med Strandgatan och Dum Dummare! Idag skiner solen igen och jag är glad som en mört! Ska snart ha lite svenska och sen bär det av mot Emma för att fixa inför kvällen. Personalfest på Villa del Park i Slottskogen! Underbart väder, underbara kläder och massa gött käk kan jag lova.

JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


Första doppet 2010

UNDERBART! Nu har Hampus och Jag badat i Havet för första gången 2010. Snart är det Sommar på riktigt! Hann nog inte riktigt känna om det va varmt eller kallt, men gutt va det! Snart bär det av mot Trollhättan för att titta på Balbruttor!
BEVIS



KÖSS!

Underbart väder!

När man får sova hur länge man vill.. Så vaknar man halv 9!?!? Vad häänder likksåm. Inget vet jag. Det som gör mig lite gladare är att när jag tittar ut genom fönstret ser jag lysekil och sol! Blir nog snart ner till vatnnet och kanske ett dopp i det blå =)

Idag har även allla MFE´s bal. (mobbade frida elever) funderar faktiskt på att åka till Ronnum och titta på dom ;)

Have a great day
yääj yäääj!

RSS 2.0