MY 18 ÅR

kan ju säga en sak, det va Paaaaaarty igår! My fyllde 18 och vi var på party klubben no:1. Shottar och drinkar hit och dit :D Idag har varit en chill dag, pooolen hela dagen medans Elin låg på rummet.. undra varför!?!?!?! HÖHÖ. Nu ska jag och Alec köööööra jäörnet och shotta och sjunga kareoke för fulla rullar ;)

Ha det bra, här kommer Mys, kalas. SÄÄÄÄÄH



Njut och tjuuut! TUUT TUUUUT! hahahahahhahahahaha

Saknar dig Geten!! ♥

HOOOJ FRÅN MIG OCH ALEC!
Do not poe!

Straff!

Eftersom det ar sa roligt har, sa maste vi ha annu roligare! Vi har kommit fram till att vi varje dag ska utfora ett straff! Straffet far man om man far lagst kort.. Riktigt baad aaaas.

Forsta straffet fick Alec, halla tal pa frukosten.. Lille feg, men till slut sa prata hon som ett mummel djur i 10 sec. BAAD

Har kommer bildbeviset, hors imorgon med nya trix och tix.



ha det gott e sverige, sa kan ni inte det >PpPppppPPPPpP  Koss

The first night in Rhodos!

UNDERBART! Det ar forbannat varmt och spriten ar billig, kan det bli battre? NEJ? Sa kan det de >ppPPpPpPpP

Ska snart ut till poolen med 'lle, men forst kommer en liten filmis fran igar.



HOOHOEOEHOHEHOEHHEHEHE

RHODOS!

Nu ligger jag och Alec hemma hos mig. Har inte packat klart än.. Åker om 2 timmar. NERVÖS!? Så är jag inte det ;PpPPpPPP Har dock lite pack ångest..

Ha det underbart här hemma i Sverige (som att det går) mohahaha! Sköönda sköönda, måste packa. Ses inte på stan, inte heller på lan. Men kanska på ett flyygplan!?!?

KYSS & HOOJ NU SKA VI HA SKOJ

Ännie
Älec
Älin
My från Sverige

25/4-3/5
GO GO GO

Vad hände igår!?

Igår asså.. Det va en liten speciell dag för sig. Allting började bra med Nationella i Svenska, skrev om nätdejting och hur jag träffade min största kärlek där ^^ såå gjorde jag inte det ;PpPPpPPpp Skrev ialflall i 2 timmar, sen blev det sol på bänken utanför skolan med mysiga Marro =)

På kvällen.. bar det av mot Lina. Schöön förferre med Ronjix, Timix & Klauzix. Pyramiden för fulla muggar & allsång på högsta nivå, GILLART! Sen började problemen dyka upp. Sjuts till Uddevalla, löste sig. Min mobil borta!?!? Löste sig imorse när pappa hittade den vid Netto.:!? Utgång på sohoe club i Uddevalla. Löste sig inte.. Var tillbaka i Trollhättan halv 12.. Riktigt illllla! Sleepover med Lina och sen bar det av mot jobbet imorse, gutt schöönt!?!? ;PpPPpP så var det inte det!

Nu ligger jag i sängen och har skrivit klart Packlistan inför Rhodos. Åker 7.00 imorn bitti! WUUUHIHUHUHUHU! Kommer bli feeeting nice chicks and tricks! Kanske borde börja packa... SÅÅÅ HOOOJ! Hörs senare innan jag måste sova in planet. KÖSS



Den schööna allsången hemma hos Lina. Inte så schöön ändå ;)

Skolan fukktiskt.

Vaknade hos Kvarnen imorse. Alla 3 hostade som djur.. Sen blev det att gå till bussen och åka till skulen. Lasagne i matsalen, förbannat fint måste jag be. Det som är lille tråkigt är att Vissan har åkt hem.. Hon sa ju att hon skulle vara här ju!? ÅÅH! Men nu ska jag springa till Svenskan och förbereda mig inför nationella imorn.. Kommer fuka lika bra som att flyga från landvetter.. INTE ALLS.

Have a nice day and stop pray! ;pPPpPP



Ungefär där är den hårfärgen jag vill ha, med ljusa slingor.. Just nu är håret bara brunt och svart!? FYTTIFÄÄEN

DAGENS SKRATT!

50cent: "I take you to the candyshop", så har man godisförbud ;pPPppPp

P-12 !

Sleepover hos Kvarnen

Shu bryysh!

Ligger helt ensam hemma hos Lina "Kvarnen". Lyssnar på feting musik The Fray galet bra! Vi har precis varit och handlat lite stuff.. My från Svergie ringde också, saknar den bruden som jag saknar Karsten när jag inte sover med honom..
Har inte så mycket att säga mer än att alla hostar, vill du bli sjuk? Umgås med oss ;PpPppPPpPpPP

Snart kommer Kvarnen & Ronjix tillbaka, då blir det titt på balklänning m.m!?

Ha en bra natt,
bär svart hatt!
KÖSS



//Ännie to the fucking Wännie
P:S Saknar Geten

HOST HOST!

Nu får det fanimej räcka? Eller är det helt slut? Säääh. Orkar inte hosta mer, får ju håll för fanken! Kan dock säga att det är underbart att sova, I behövde det verkligen!
Sen blir jag lite förbannad när jag hör om detta förbaskade askmolnet! Nu har det spritt sig igen.. JAG SKA ÅKA PÅ SÖNDAG, ANNARS DÖR NÅGON! :@

Nu ska jag resa mig ur sängen dricka en kopp te & sedan sätta på lite äckligt makeup. Måste se hur jag ser ut när jag är lite fräsch och inte har host i hela ansiktet..

//
ÄNNIE

DAGENS SKRATT!

''Har du stor näsa?''... Nej!!...''Så är man syrian'' :PpPpppPPpPP.

Älskar alla ;PpPppPPp grupper på FB!
Skrattar ihjäl mig!

Dagens Schnygging!

Stefan Salvador - Vampire Diaries

'

Önska verkligen att jag va med i den serien & levde med dom.. (som att det är på riktigt)


Dagens Schnygging!

Damon Salvador - Vampire Diaries



Ska gifta mig med en vampyr..

DAGENS SKRATT!

Vi som tycker att killar med liten kuk ska ha orange keps på fest!!


Klockrenaste gruppen på FEJJAN,. - Be a member now

Sjuk..

Inte nu igen, hatar att vara sjuk! Man bara ligger här och gör ingenting, missar hela livet.. SÄÄH har ju hela livet kvar!
Måste bli freask tills på söndag när det bär av mot Rhoodos! Läängtar som en liten kid på julafton!! Nu ska jag chilla vidare i sängen med mina grymma filmer & knäckebröd. Karsten gör livet lite bättre här brevid med =)

Innan jag drar mig så måste jag bara säga att;

Min kompis Geten är alltid så himmla schleten
nästan som Kvarnen om det inte hade vart för barnen..
Frågan är, vadå barnen!? Ljuger Kvarnen!?
Jag har då aldrig sätt våran kvarn med några barn?!
Ett o-löst mysterium, någon måste vara dym..
Fortsättning följer & under tiden jag sörjer.



Vet iallafall svaret på vrf jag är sjyyk, lakk idyyt.
Men jag gillar dig ändå Kvarnen


Missfärgning..

Shu len, jag heter inte Sven!

Idag har vi varit ledigt från skolan, nice som få. Sov hos Ronjix igår med Geten.. Like vanligt! Finns inte så mycket att på peka denna hostiga dag 3. Hostar som en kalv som inte får mjölk. Not kul!
Har även försökt färga håret, men just nu är det alla färger man kan tänka sig.. Ska göra ett sista försök imorn, annars blir det tillbaka till den gammla tråkiga färgen svart. Bild bevis kommer imorn.. ILLA

Nu ska jag sova och kolla på vampire diaries, sjukaste serien (eller vad säger du Kvarnen?)

Kyss & hooj
hare skoj!



Ett litet tipps från igår, vad man kan göra åt problemet!?

Illa värre!

Tänker bara vara lite kortfattad. Ska duscha nu och sen dra mot överby med Geten. Blir att köpa bikini och hårfärg!?!? Men innan jag drar måste jag bara påpeka att vi kom hem halv 6 imorse, körde runt med schtek bilen lite för länge.. Var tvungen att köra hem kärleksparet som skulle ha fått sovit på Torget annars. Alkohol & folk som är schitzo går inte ihop. SYND

Iallafall, dagen avslutades på Donken. Som vanligt beställde jag en mc flurry med lite mer daim än vanligt..




Lite överdrivet!? JA TACK! Nu schteker jag och Geten iväg mot överby. Ett litet inlägg blir det senare.

P & W

RHODOOOOOOS BOKAT!

Tja Tja!

Idag har vi bokat resa till Rhodos! Det blir resa med My, Elin och Alec, UNDERBART! Med tanke på att jag är trött som en mört och har jobbat, så gjorde det susen att få sånnadanna beskedet. Vi drar om en vecka och en dag! 25/4-3/5 YEEES!

Nu ska yey dra mig mot Sträend Gäeten.
HOOJ


Låång helg!

TJA TJA

Det slutade wääk igår. Trevlig kväll, NOT. Geten gick runt och grymmtade efter Lippan.. "ÅÅÅåååh, mina fötter..  jag fryser!! ÅÅH"
Hemma hos Kvarnen så blev det pan-pizza & Tacos! Sen sleepmode, skavfötters med The Goat.
Nu ska jag glida vidare ner till matsalen & äta den flygande Jacob på silver fat! Mohahahaha


HA DET UNDERBART & NJUT AV GETEN




Är ledig på måndag! Blir långhelg med lite besök i Göteborg! =D

Top notch!

Goddagens alla g33k's!

Ytterliggare en dag med SOL! Nackdelen är väl lite mer åt höger, sitter i skolan och börjar inte förän om mer än 26 minuter.. Litte segt änna. Ska iväg och jobba efter skolan & sen är det P-möte. YES!

Duschen väntar på mig när jag kommer hem till Lina Kvarnen Höög ikväll. Sen lutar det lite för mycket mot Lipz. Ska vara papparazztsi, (sääh, kan inte stava). Fabian tittar nog förbi på förferren också!



Kvarnen, Wännie & Geten. Paarteey!




En liten hälsning från Geten & Vissan "The Pissan" Ha en underbar dag!

Tja tja!

Sol, det kan inte bli bättre. En liten schtekig hälsning från mig och Geten! Ha en underbar dag ;)



CHILL GRILL!


Mini Schteek!

Idag har solen varit heeelt underbaar. Tror du det blev Strandgatan på det eller? Ehm, jaaa! Chilli grilli in tha sun with my Goat. Fick även lite sällskap av Ronja & Lina. WONDERFAUL, sääh!

Jag & Geten satt och gjorde lite planer inför kommande framtid, hur ska det gå? Vem utav dom Kaffechlatten vs. Ciggpaket'sschlatten?! To bee fortsättning. Jag tror på Paketet! Go for it goaten!

SCHTEK, SCHTEK
Din mamma är grek.




Geten med skägget..

SOL!

Har verkligen haft en underbar dag! Vaknade på rätt sida i sängen med Sofia ala GETEN. Det blev frulle på EH & tjööt med MY som hade åkt i bagaget på en bil och vaknat upp i noo where.. Sedan berättade hon också om en snubbe som ville ha sex med folks barn! HAHA  Tobbe the MILF hunter!

Underbar dag i solen, umgicks med Geten och Klauziboy hela dagen! Tacos, islek, laser show, städ, Mohähä

(Sofia, glöm inte täckryckningen)

JAG ÄLSKAR DENNA DAGEN!

3 ord att minnas:
Badtofflan
Milfhunter
Peddo
Schlatt
Fjällskon
Det är mini portion...

//ÄNNIE



Mc Schlatten Geten              Ännie Wäännie

Klar med 7-15 passen

Hej hej på dig din jäääääävel!

Sitter nu död på mitt golv.. Har jobbat två dagar och börjat 7, ingenting för mig.. Eller kanske, men har aaldrig vart tröttare än vad jag är nu på tusen år-4 = 1337 ingen vet.se!? Dock var det mysigt att sova på Ronja inatt, bara 1 minuten promenad till jobbet! YEEY

Har precis vart och hyrt film hos HILDING, närkontakt? Påstod att den va creepe men återstår att se. Ska nämligen passera min fötter och hoppa på min häst mot MY snart! Vi ska äta tacos ur en popcorn kruka och se på film. PAARTEY PARTEY!

I MISS YOU!
SÄÄÄÄH, SOM ATT JAG SKULEL SAKNA DIG!?

P & W


Jobb Jobb..

Shu svej i Tallskogen

Har spenderat några dagar i Göteborg såhär i vårfridens lov vecka. Den friden varade dock inte längre än 2 dagar.. "Hej Annie, Jag är sjuk.. Kan du jobba imorn klockan 7?" JAAAAAAAA
Blir så förbannad! Så nu ligger jag i min äckliga säng i trollhättan och tänkter på att jag ska upp imorgon klockan 05.30. Rena rama kopparklinten död.. (SMILE)

Skulle ägna några ord åt Victoria Edberg i Göteborg också, så nu är det gjort ;)

HA EN TREVLIG NATT ALLIHOPPA SOM INTE SKA UPP MED TUPPEN (tillochmedinnan)

SLEEP LIKE A HORSE
MOOORSE


RIVERSIDE MF

TJA TJA BLOGGEN!

Sitter i mitt as fina rum och lyssnar på as feet musik, mår nästan bra, SÄÄH. Dunka dunka, hula hula, thats the way 2 bee?! JAG!? VA?! INGEN VET!? aja...
Ska iallfall iväg med bilen & hämta lite folk för att åka på 18års partaj, överrasknings parteey!

Duhruthuthhutu, hade världens bästa kväll igår i Göta, hos min kära bror! Lite allmänt död idag bara, men vem fan är inte det?

HOOOJ


RSS 2.0