Dhuruthtu

TJA TJA!

Ligger faktiskt i sängen och taggar morgondagen. Hoppas på att det blir förbannat kul med Käk och Party. Nyår är något lite speciellt.. fast egentligen en helt vanlig dag.. Sen kommer ju alla löften och att man ska ändra sitt liv och BLA BLA BLA. Livet ändras en vacker dag.. Går ju inte direkt att bestämma när allt ska vara och bli exakt som man vill LÅÅ. Vad bubblar jag om?! Muhähä .. =S

Så ta dig i kragen och känn på magen så får vi se mer på morgondagen. SÄÄH


Yää, nu ska jeag sovä
och imorn någet lovä.

Peace & War

//ÄNNIE

Dagens Schnygging!

Chad Mchael Murray

 

DÄÄM GIRL!

Han är förbannat snygg kan jag säga med raka ord.

Snyggare än MY från Sveriges brat CHAK!

 

PEACE!


Sjuk..

Hellosha!

Nämen, ligger i sängen igen. Idag har jag galet ont i halsen och hostar.. INTE KUL! Det är ju bannemej nyår imorn och då måste jag bli frisk jue :( Igår kan ha varit den jobbigaste dagen på länge, hur mycket folk på jobbet som helst.. och när folk dyker upp mitt i kön när man inte är beredd är inte heller sådär jätte nice. Fick verkligen en hjärtattack igår.. Efter en lång dag på Jobbet så blev det mat hos girlilishesh Linnea a la Creutz. FÖRBANNAT GOTT!

Ska snart glida upp och bli brun med lite kräm och efter det blir det jobb igen.. Hoppas dock att det blir lite lugnare idag och dylikt..

Hörs och syns på stan,
eller kanske på LAN?


KÖSS

Dagens Schnygging!

Ashton Kutcher

 

Tittade på L.A. Gigolo med Geten här om dagen..

Dääm va snygg han va i den filmen!


Jobba

Godmorgon och Hej - w

Ligger kvar här i sängen och glor på TV. FAAEN! Har blivit sjuk, ont i halsen, teppt i näsan och depp.. =( Orkar inte nu inför nyår och allt. BLÄÄ. Yää yää, ska snart iväg och Jobba. Glida lite på kaffebönor med Linnea! Hon är den ända som inte är sjuk, så hoppas inte att jag smittar henne med mina baskilusker...

Nu blir det tandborste med kräm
and after that whääm whääm.


//Ännie Wännie

KAN INTE SOVA!

Hej hej äverryone.

Wuhuu, äntligen lite tid med en dator. Ligger i sängen och tittar på min nya snygga tv som jag fick av TOMTEN på Julafton. Förbannat fin bild måste jag säga! ;)

Kan inte riktigt sova, ligger bara och tänker på massa saker som jag inte vill tänka på. Old times in the warrior city, i
wanna go back yao. Tills jag kom på, man ska inte tänka tillbaka för mycket, man ska leva i nuet. Det som är lite svårt med det är att jag inte riktigt kan leva i nuet just nu. Mina drömmar som jag brukar tjöta om tar kolen på mig. Händer mer i dom än vad som händer i verkliga livet, detta leder till att jag blir heelt väck om dagarna.. Lever i min lilla egna värld på ett svart moln....


Nog om det, NYÅR.. Tror du det är paaarty då eller? Aa! Och inte var och hur som helst.. Utan hemma hos mig! Dhuruturututu. Blir middag med tjejerna och sedan party LÅÅ. Bara två dagar kvar ^^


Nu ska jag försöka få lite sömn,
HEJ HOPP TOMTESNOPP!

Ses på LAN?

°HEJ HOPP TOMTESNOPP°

Äntligen är jag med min kära dator igen^^ I lööv it..

Back in the days -- > Lördag kväll vart det ju PARTY i Göteborg. Och inte vilket party som helst, nej, utan paarty med reunion fest! Det var förbannat kul att träffa alla brudarna igen. Det värsta var att alla dissade min dialekt, FAAN.. vägrar ha trollhätskbonde dialekt azz! Iallafall, förparty hem hos Susanna ledde till mittenparty på Boulevard med Dans och massa skööna Norskar! Efterpartyt blev sängen hemma hos Morsan. (slockna på 1 sec)

Tidig morgon, trött som ett as. Packade väskan och åkte till NILS ERICSSON TERMINALEN. Bussen gick kvart över 8 och var framme 10 jobbet väntade i här hemma i Trollhättan. Söndagen avslutades med Fucking Åmål och Kebabsås med Geten. Riktigt underhållande på en hög arbetskapacitet måste jag framgå!



Så till dagen idag, måndagen den 21:e i tolvte 0nio.
Dratt en fika med Mima, vart och händlat juleklappara på Overbye.
And now i'm lajing here in my girlbed and waiting for My. We are going to wutch a movie. It isn't anny movie, it is Mysteriet On Greveholm on Swedish. Vi ska lana hela natten med världens bästa julkalender. Cola på det så är vi kvitt, kvidividitt!!

Tänk på att bananer växer på träd,
Men glöm inte heller att släcka elden..


Hörs senare MÄN.




Natti

Godnatt?

Nu är jag så trött att ögona har försvunnit.. Ser ingenting! =(
Dagen har varit skön faktiskt, hunnit med Stan, Fika, Träffa My, Umgås med Geten, äta Lasagne, köpa godis på Hemmkväll, Glida med Bilen, äta på GrillHouse och lägga mig i sängen.. Förbannat Kul måste jag framstå! SÄÄH

Imorgon blir också en fullspäckad dag, ska först upp och jobba med Malin och Emma. Sen bär det av mot Göteborg för att träffa gamla skööna fotbollshulligans tjejer från Azalea! WUUHU! Tror du det är FEST eller? Ehm, OM DET ÄR!!

Så nu blir det skönhetssömn, och en finfin dröm!

Guudnight and sleep Tiight!

//ÄNNIE WÄÄNNIE

Bjuder även på en vacker sång med Geten & Wännie

Living to Love you

Lite gammal sköön Musik. Med Geten som artist.


SAAB!

TJE HEJ!

Saken är den, att jag är så fööörbannad! Sitter och fikar med världens bästa My på Espressohouse, får ett trevligt samtal från min pappa (trodde jag) men så vart det verkligen inte! HELVETE! SAAB!? Allvarligt, nerläggning.. Hejdå Trollhättan. Vad fan tänkte GM med? Röven eller? Jaa.. Illa, men sant. Jag och My fällde många tårar, fällde ännu mer när vi insåg att BILEN? vart ska våra kära SAAB'AR ta vägen? Tror någon allvarligt att jag tänker köra runt i en gammal ford? AALDRIG! Nog pratat om det, måste Tagga livet i Trollhättan innan det blir Stockholm Hej.



Går dagen då. Förferre med Girlsen & det var förbannat kul! Blev sång och kortlek till MAX. Vidare mot Lipz, lite vingligare än vanligt vinglade vi in. Nightclubbben var helt okej.. Träffade mycket kul folk som man inte träffar så mycket. En utav dom var Sebbe ;) Tillslut blev det segt och kvällen avslutades på TRE luckor och skjuts hem! Sofia "Geten" Eriksson väckte dock heeela min familj genom att hoppa utanför Toan och skrika " Får jag gå på den andra toan " i ungeför 5 minuter.. Förbannat KUL. MUHÄHÄ

Dagen till ära hänger jag och Geten i min säng, fulla med Lasagne och 2 maccar. Finare kan det inte bli manneT!

Nu ska jag Tagga Vidare kvällen & återkommer sen.

Stekpanna hit, Stekpanna dit, GM ÄR SKIT!

//ÄNNIE WÄÄNNIE



Paaarteey!

PAAARTY!

Sitter här och har Party, med massa brudar. Förbannat kul! Ska sluka lite dricka och sen ska vi ut till Lipz!

TAGGA TAGGA TAGGA!



JAG & HÖÖGEN!

JULLOV!

YEES!

TAGGA TAGGA TAGGA!
Sitter hemma hos mig med Geten nu och drar på Make:et
Taggar musiken med Black Eyed Peas, Lalallalala!

Mer uppdateringar kommer under kvällen när dom andra kommer hit.

Syns snart änna, fan va vi är fräänna!

Inväntar Jullovet

Häj, hääj.

Sitter på kontoret nu för sista gången på 3 veckor. Har varit nere i Matsalen och haft Pyssel med resten av skolan. Förbannat kuL! Marro kom på den smidiga idén att göra loppor med utförande uppgifter, så det va allt lite liv i Matan! Några gjorde julgodis som vi kommer att få på mentorstiden, förbannat gött!

Måste Tagga lite Bejeweled nu innan vi ska ha avslutning. JULLOV, JULLOV!

Så Tja Hej, TOMTESKÄGG!

//ÄNNIE WÄNNIE



Jullov om cirkus några timmar

Nemen hejsan!

Missade bussen det första jag gör. WUHU.. Men men, hinner skriva lite här och fixa håret en liten extra stund. Fattar ändå inte hur jag kan missa bussen när jag bor 20m ifrån den? :S Och det är inte sällan det händer heller. Men allting har en lösning och löser sig altid på bästa möjliga sätt manneT! Jag sitter och försöker Tagga dagen lite också, det är ju julavslutning i skolan idag, Geten ska sjunga som vanligt med sin ljuva stämma ;)

Nesh, nu måste jag nog lämna datorn så att jag inte missar nästa buss också, men innan bussen så  blir det ett litet parti Bejeweled.. Är nog litte beroende av det spelet. Muhaha!


Hörs senare, du är förbannat mycket klenare!


My Mossberg!

JAG SAKNAR MY MOSSBERG!
HON ÄR BÄST!




Dagen innan Jullov!

Nemen, Tjeeenare.

Nu är jag nyss hemkommen från en trevlig dag med skuula och jobb. Hann träffa Emmisen en liten stund förut men sedan var jag dock tvungen att jobba med Frida.. SÄÄÄH. Vi taggade Lipz som två hyper psykopater, så fatta att det blir PARTEY imorn!? Min kära far kom och hämtade mig efter jobbet, 40 minus ute ju =O YÄYÄ, nu ligger jag i Min UNDERBARA säng iallfall och ska snart titta på Paradise Hotel. Inget liv? NEJ! =D

Så nu blire att mysa in sig i Karsten & Sängen, och Tagga Drömmarna inför imorn ;)

Så have a good Night, and lova me that it would be no FIGHT!?
HOJ!


//ÄNNIE WÄÄNNIE




DHURUTTUTUTUTU!

Jobb idag

TJA TJA!

Sitter fortfarande i skolan och kollar ut i snövirvlet. Fy satan va jag blir galen på Sveriges väder.
Slutar om 1 SEK och då blir det bussen mot Jobbet. WEEHUU!
Hörs av senare med lite skvaller från underjorden.

Puss hoj, SKOOJ!

Skuulan

Yees.

Sitter i skolan med fett gött med fölk. Tror du vi chillar järnet och äter kakor? JAA!
Förbannat fint att det är LOV imorn, ska njuta av dagen till MAX.

Ska snart springa iväg till Engelskan med Vissan and Her sister.

Och just nu sitter jag brevid en förbannat snygg Jääävel.



Shoo svej, Lingon pastej!

DISSA IDOL ERIKS GIRL?!

Måste lägga in några sista ord innan jag drar täcket över huvudet och lägger fötterna på kudden..

Eriks flickvän, Idol Eriks flickvän!? Visst att vi brudar kanske är lite avundsjuka på att lilla söta lill Erik har flickvän.. Men vadå avundsjuka?! HAHA, hon skämmer ju ut sig dirr.. Inte kul för henne att se det lilla klippet efter finalen. Försöker stå där och dansa utan skor. INTE KUL. Finns ju ingen jag har hört som sagt något annat än PINSAMT. Så min slutsats är, DISSA Eriks flickvän dirr på pirr.

Så nu säger jag godnatt till alla Glada, och till som som bär Prada.

SLEEP TIGHT AND HAVE FUN!

//ÄNNIE WÄÄNNIE

FÖR DÅLIGT!

NUU JÄÄVLAR!

Nu sätter jag fanimej igång igen! Har vart för slö den senaste tiden. Men har massa skööna filmer och bilder att lägga ut!
På torsdag, då smällere kan jag sägaterej. JULLOV och PAAAARTY som aaldrig förr. TAGGA, TAGGA, TAGGA. Halva skolan ska ju med ut, samt några bakåt strävare som man inte behöver nämna.. SÄÄH!

Litet och snabbt inlägg, för nu ska jag iväg och chilla med Geten på hennes fars jobb. Vi ska sätda kontoret och chilla lite på datorn.

SÅ SNART BLIR DET UPDATE!

Hej där, kött & blåbär!


//ÄNNIE WÄNNIE

HAHA!

SKÖNAST JUST NU & HETAST JUST NU! GETEN OCH VISSAN go3s CRAY!



HAHA!

RSS 2.0