ÄÄnnie WWäänie

Har ju ingen dator som sagt... Sitter nu på kontoret med Muff "Hampus" som snällt har lånat ut sin dator till mig =) Så nu ska jag bara skriva lite kort. Vi sitter och rimmar på Äännie Wääänie! Det har blivit som en liten sång som en liten ramsa som alla går runt och säger. Lille coolt AZZ!

Så mycket mer har jag inte att säga, förutom att det är lov nästa vecka! YEES! Och denna veckan har vi bara 3 riktiga skoldagar ;)

HA DET SCHÖNT
ALLT ÄR GRÖNT


//ÄNNIE

Inlämning av dator.

Idag åker min käraste dator in på reparering. Får nog tillbaka den nästa Torsdag!
Ha det bra Datorn =) sääh

PEACE AND WAR



Geten & Ännie

Härlig morgon!

Shu svej, jag är en schöön tjej.  SÄÄH

Idag är en bra dag. Taco-kvällen med MUF igår var väldigt lyckad! Hampus "Muff" var självklart med. Förutom Tacos blev det glass, godis och talarkväll med Niklas. Mycket skratt och ont i magen var orden för kvällen! Lite senare skjutsade David mig till en förbannat trevlig kille. GillarT!

Idag sitter jag på kontoret och dricker Wiener melange (förbannat fint kaffe) lyssnar på musik Softish &pratar med Emelie =) Idrott hela dagen idag! YEES!

HOOOJ!

Återkomsten från dom döda!

Nemen! Here I am.

Jag har inte suttit vid datorn på ett litet tag nu, känner mig redan smartare när jag slipper alla strålningar.. SÄÄH Har helt enkelt inte haft tid med datorn. Har änna lite att berätta. I förr går 8 februari 2010 satt jag Vissan och Muff i skolan. Tiden gick segt, allt var tråkigt " Aha, vi går hem från skolan " what a great idä! Så vandringen från Vänersborg mot Trollhättan bar av klockan 14.00. Min hemkomst var 17,50. Ett minne som kommer att ha lite betydelse i livet! WUUHUU!

Igår hoppade jag in och jobbade några timmar för Linnea som blivit förskylder.. Dock bjöd hon på mat lite senare LÖÖÖV!

Ska fatta mig kort, dagen har varit uppbyggd av teater och lite schööna folk i skolan. Sitter nu och tittar ut genom fönstret för att snart bege mig mot torget i VBG där David kommer och hämtar mig för att åka till Taco kvällen. MUMS!

Så nu säger jag Hååjj hååj,
Skååj, skåååj!




En liten film från vandringen i Måndags!

Musik!

Det blev MAX med Vissan igår. Förbannat fint! Lyckades även besöka Hemmakväll lite godis och en cola. Hemma väntade sängen och världens fetaste film av dem älle! "Spider Man" Ska bli som honom en vacker dag i April :)

Sitter nu i skolan och dör av Vissan's kassa musik. Så varsegod, här kommer en liten lista for her KLICK; Around Town Paarty UAAH

//Männie Wäännie


Tröttare än trött

Another day in my life, SÄÄH värsta novellen.

Vaknade idag och var tröttare än tröttast. Har sovit men är fortfarande tröttare än tröttast. Skola imorn och blir tröttare än trött. Gött då! Vissan hörde nyss av sig från dom döda, frågan var om jag ville gå med till MAX (svärges gudaste hämbörgare) Får kolla med förstorningsglas på den saken ;) Got to do it now!

SHARÅ




Chill hos Alec

UNDERBART! Det var underbart att vara med brudarna idag! Träffade Elvis, som jag inte träffar för ofta =D Mycket skratt, mycket mat, mycket godis och galet trevligt! Ligger nu i min underbar säng och ska sova. Pappa och Anette ska till GBG imorn, men jag väljer att ta en fet sovmorgon och chilla ensam hemma imorn ;)

HARE GÖTT, KÖTT, KÖTT!

//Ännie



Alec, Elvira "Elvispen" & Wännie

Slavarbete!

Vid tangenterna sitter nu Wännie käänie srääni.

Inget fel på EH-jobbet.. Men nu har det fan gått lite för långt! Kallar det slavarbete i högsta grad. Inte nog med att man måste städa och göra rent överallt.. nu måste vi MOPPA golvfa-anet också! Blir insane in the mainbrain AZZ. Tar ju evigheter pluss mer att bli klar! MY dök iallfall upp idag och tog en liten fika =)

Kvällen lutar åt att glida ner med bilen till Alec och bara chilla livet + mer, är ledig imorn, har nyss duschat och har en turban på huvvet, så det känns bra att GLIDA lite.

HOST HOST

P&W


Ungefär så mycket gillar jag att MOPPA. Men gillar min MARRE brett.

Lördag & GillarT

Det blev mys med My igår! Jobba va la sådär kul azz.. men spindel filmen med MY var oslagbar. Lite malaco på det så var vi kvitt serrö! ;) Sitter nu på mitt golv och har precis ätit frukost. Snart bär det av mot jobbet igeb. YES! **

SMINK & FIX NU. Händer ikväll!? Ingen vet?!

Sol på min sida.


MY & WÄNNIE

Läkerol

Just nu är det ända som räddar mig LÄKEROL! Har så förbasskat tråkigt, sitter och inväntar mentor tid för att sen åka till Trollhättan och jobba at EH.. NEMEN, vem dyker inte upp på kontoret!? Korre =D Nu har man iallfall någon att prata med! So I leew u nu now.

Förresten så hoppas jag på lite TAGG med My från Sverige ikväll. MYYYS

FREDAG

Lite efter med att skriva. Det hände mycket igår, modevisning på SAGA teatern & litte party sådär på kvällen. Lipz bliddere & kul vart det! Sitter nu i skolan och tittar in i väggen som en död fisk =) Längtar bara efter att åka hem och ha en riktigt bra fredagsmys kväll!
Ska chilla vidare med Livet nu.. eller iallfall försöka när varken Nils, Hampus, Geten eller Vissan är i skolan!

HAAJDIHOW

Skolan idag!

Sitter i skolan idag för första  gången på ungefärliga en vecka. Och inte med vilka som hest.. utan HAMPUS & NILS! Nu börjar lektionen så borde stänga ner datorn litte. Förresten, FY FAN  VISSAN! SEE YOU LATER ALIGATEETER ;)

HOOJ!

Utslagen minst sagt!

Vandring i stan, hittade Geten och Ida inne i Oden. En soya latté på det. Hittade ett par nya skor på REA också! Underbart att slösa 400 kr på en halvtimme. Fattar nu vart mina pengar tar vägen! Har väll hittat tillbaka på det friska spåret.. men det är lite skakigt fortfarande. När jag kom hem från staden stog maten klar på bordet & pappa vid spisen. LÖÖV.

För att orka gå till skolan imorn.. Så bör jag nog tagga ner lite nu och tänfda TV:n & inte min underbara plats i sängen.

Ses imörra vill jag lova,
godnatt hooj vad jag ska sova!


P&L


FRISK! Tror jag..

DUHRUTHTUHTU, har sovit en stund nu. Duschat Igen & Igen, känner mig fett galet mycket bättre! Vissan sms:a nyss & sa att hon saknade mig i skolan (vilket jag kan förstå) men imorn kommer JAO! Får inte gå på det för hårt nu bara ;) En bra START är att ta en liten promenad till the "city" får se om jag vaknar lite mer!

Visste du att,
klockan är mer,
än den var igår kl 15..

GAALET

MYS, PYSET ÄR ÖVER!

På fiskens väg..

WUHU! Jag sitter upp för första gången på 2 dagar.. Känner mig lite yr efter att ha städat rummet. Kanske inte det bästa att göra direkt när man vaknar.. Men jag är så bored att jag dööör! Fy bubblan. Hoppas på att vara helt frisk imorgon, ska försöka äta lite snart och se om det hjälper lite. Det som har hjälpt mig hela vägen till stolen är MUSIK: så här får ni en schön spotify lista ;) Softish
Nu blir det att försöka bli av med yr-heten SÄÄH, så hörs vi om ett tag när fisken är frisk. =)

GRATTIS TILL PATRIK & JACKIE! FFS


SJUK!

Jag blir så förbannad! Va hur taggad som helst i Söndags för att starta en grym vecka.. Vaknade upp klockan 2 i måndags natt av at jag mådde illa. Natten blev en mardröm, fram och tillbaka till toan och huvudvärk, ont överallt. Inte Kul! Dagen igår var sängen, sov ungefär hela dagen, missade dock inte PH ;) Somnade direkt efter och vaknade nu. Blir till att sova igen och försöka vakna utan all denna värk. Vatten och Panodil är vad som gäller just nu!

Hoppas jag blir frisk snart, måste tagga lite för fasen! BLIR GAAALN!

Ännie Wännie







RSS 2.0